Kde kupujete dojčenské podprsenky?

murcovka
9. jan 2021

Ahojte🙂 prosím vás aké podprdy odporúčate (z akej stránky) pre tehotnú/dojčiacu ? Košík “D” .. mame z lidlu sú pohodlne , ale take trosku pevnejšie by som uvítala, aby boli v tom take spevnene prsia viac
Dakujem za tipy;)

jankaam
9. jan 2021

@murcovka ja už pár rokov podprsenky na dojčenie len z bonprix, bavlnené, netlacia a majú aj vystužené

maria955
9. jan 2021

@murcovka ahoj ak by si sa nenahnevala ja by som si ,,zapozicala trochu z tvojej temy , som v 11 tt moje kosiky boli 85 D , teraz su 90 D ale radsej by som presla na nieco pohodlnejsie ako klasicka podprsenka viete mi baby daco poradit pre taketo ranne stadium?(Prve tehu)😏

ivka21
10. jan 2021

@maria955 ja som si kúpila predĺženie na podprsenku zapína sa dozadu. Ja som mala na kojenie tiež z bonprixu ale mne sa nepáči ze keď niesu vystužené tak tie prsia sú také ovisnute😔

olafienko
12. jan 2021

@murcovka next.su top.odmeraj sa podla ich velkostnej tabulky a bude sediet

evelina9
3. feb 2021

Ahojte, ja som veľmi spokojná so značkou NIPPLEX z eshopu https://www.mojepradlo.sk/sk/ Konečne som našla aj veľkosť 75 G, plne vystuženú, napriek tomu pohodlnú, ktorú mám vždy problém nájsť. Sedia pekne podľa veľkostnej tabuľky. Do mesiaca som objednala ďalšiu 🙂