Kde kupujete chlapčenské oblečenie pre 3 - ročné deti?

alex2019
7. júl 2022

Ahojte, hladam nejaku inspiraciu - obvykle kupujem asi najviac v HM, daco v Zare, Reserved, Lindex. Stale uvazujem nieco viac z Nextu objednat, teraz som jednu mikinu Next zo Zalanda kupila a vyzera super, uvidime ako to bude vyzerat po viacerych praniach, napr veci z Reserved sa mi vidi, ze vela nevydrzia. Rozmyslam ale ze v akych obchodoch by sa dalo este nieco pozriet cca take ako opisujem vyssie (tj nie super drahe, nemam zaujem kupovat 30 eurove tricka pre dieta co ho v skolke hned okyda ani nejake drahe nohavice lebo zarucene na nich urobi prvy den dieru ked spadne, ale zase nechcem ani Sinsay,Pepco a podobne). Teraz napr potrebujem kratke pyzama a tenke letne leginy/nohavice a velmi neviem kde ich kupit, standardne by som pozerala Hm, len tam teraz byva problem, ze aj ked sa mi veci pacia tak su dost casto vypredane. Dakujem za vase rady.

evkamotka
7. júl 2022

Ja vacsinu z nextu, ale napriamo nie zalando

https://www.nextdirect.com/sk/sk/shop/

didi2102
7. júl 2022

@alex2019 ja som si zvykla na c&a z netu ,multipacky a keď sú akcie ceny vychádzajú smiešne , napr na jar som kúpila multipack pyžam 5ks za 22€, dnes mi prídu gaťky pre dcéru 10ks za 5€, 3ks legíny za 10€ a synovi 2x pyžamo krátke za 7€

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ada1295
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dominika7990
7. júl 2022

Ja kupujem veci normálne v detskom butiku. Tepláky má väčšinou despacito alebo japi za mna krásne veci a kvalitne. Nájdeš ich v ponuke aj v predajných skupinách na fb.

ada1295
7. júl 2022

Bonprix a cez jednu stránku na facebooku

mia_von_prag
7. júl 2022

Tchibo a H&M

Tričká, pyžama, tenke bundy, aj bundy do dažďa, zimne kombinézy, pancuchy, čiapky mam z Tchiba. Výborná kvalita, trička elastické. Nejakym zazrakom som flaky vždy vyprala, bez problemov prežijú sušičku. Ich velkost 98/104 nosí už rok a pol.
Softshellky na von kupujem cez unuo.

Nohavice a spodne pradlo kupujem v H&M.
Skušala som par kúskov Sinsay, strašný šmejd rovnako ako Pepco. Materiál tenučky, farba hneď vybledla. C&A fajn, ale strašne sa zmenšovali v sušičke. Reserved ma sklamal, dlho tie veci nevydržali, roztiahli sa, že som po par týždňoch vyhodila.

kallanchoe
7. júl 2022

Sebe,deťom aj mužovi nakupujem tu:

https://invite.bestsecret.com/VDX-8B2-4U2?c=sk&...
Je to outlet z Nemecka,niekedy naozaj smiesne ceny, také menej okukane značky, Esprit,Tom Tailor,kanz,Guess,Ck ...
Majú tam od kabeliek,oblečenia,topánok...
Po registrácii máš aj 10€ kupón, myslím že pri nákupe nad 20 €...
Poštovné majú často free...,tovar dopĺňajú stále, akcie menia často ...väčšinou mám veci do 4 dní doma😉

alex2019
autor
7. júl 2022

@didi2102 to znie super, pozriem..

kallanchoe
12. júl 2022

Prosím Vás dávnejšie som nekupovala z nextu....nepamätám si ako to je presne....kupovať o číslo menšie ako normálne nosím ako napr. z Bonprix?ako sedia veci?