Ahojte, vedeli by ste mi poradit kde by som kúpila overal na spanie vo veľkosti 110? Pripadne nejaké iné tipy ako vyriešiť holý chrbat pri spani? Maly sa mi vždy vykope spod periny a ma ho stale holy... dakujem
spaci vak
Vrch pyjamka dať dnu do nohavíc.
@paulinka17 mavali v h&m ale vacsinou len online.
Tchibo ma napr. Alebo aj spaci vak
Bonprix
My používame overaly z lidla veľkosť 110/116, sú rovnakého materiálu ako klasické pyžamo, náš malý nemá rád nič hrubé, je mu v tom teplo a prikrytý býva len v zime. Za mňa super vec, nedám na ne dopustiť. Nemusím mať obavy, že sa mu vrch pyžamka vyhrnie a má holý chrbát a tak môžem pokojne spať aj ja🙂 A okrem toho pyžamá z lidla sú podľa mňa veľmi kvalitné, aj po x praniach si zachovajú svoj tvar a vyzerajú stále ako pyžamko. Som s nimi veľmi spokojná.
Ja som si nechala ušiť pani na sashe.sk .
Maly ma 2 a ma spaci vak z lidla.. je to 110ka, je oobrovska, podla mna mu bude dobra este aspon rok 😃 ale je dobry, teply..
Lidl, Next, Tchibo, HM, v podstate v každom detskom obchode.
Ja kupujem ...www.miniplanet.eu
@paulinka17 zabudla som napisat, ze tie nove co som kupovala boli znacka carters. Posledny čo sme mali bola až 128-ka. A fakt som spokojná, pretože dcéra síce je prikrytá keď ide spať, ale v noci sa odkryje, pyžamo sa vysúka von aj keď bolo zakasané, a ráno holý chrbát, studená ako cencúľ...ked ma pyzamo a na tom overal, spím kľudne aj ja ;)
Aj KIK
Ja vždy kupujem tu na MK, buď v bazáriku alebo nový 🙂 na spanie zvyčajne flisový, so zavretými nožičkami, bez kapucne, a obliekame ho v zime na klasické pyžamko. Fungujeme tak od 2 rokov ;)