Zienky poradí niaka kde kúpim kvalitné zateplene leginy ktoré nie sú drevené a natiahne aj silnejšie dievčatko poprípade aj pančuchy kde nanu kúpim ktoré sa jej budú ľahko obliekať a nebude to boj😔🙏🙏🙏🙏
no tento problem mame aj my leginy len take čo sa dobre natahuju aj tak ich ma pod bruchom ale horšie je to s tričkami mikinami pulovrikmi všetko čo najdeme obtiahnute a kratke čo nechapem široky a kratky ..... nam treba širšie a hlavne dlhšie
@noemikatka ešte v kiku sem tam natrafime ale naša ma už 11 medzi dospelackymi
@noemikatka dajte si ušiť, veľa mamičiek ponúka na mk šité oblečenie aj na mieru 🙂
ono by to možno chcelo to viac ozrejmiť, čo v tvojom ponámaní znamená objemnejšie dieťa... vek a váha by nám podľa mňa isto pomohli
Mohutnejsie,myslis obezne? Ak ano,tak by som riesila hlavne obezitu. A ano,v Kik maju aj vacsie velkosti.
@si_sa_6
@stanulienkat dcérka ma 6r 32kg
@noemikatka tak obezna nie je,ale nadvahu ma. Skus ten Kik,alebo jednoducho volnejsie veci pre vacsie deti kupovat.
@stanulienkat práveže už jej kupujem kvôli tomu vel 140 ale aj tie my pripadaju uzke skor ťažký boj ráno obliekať
@noemikatka a kolko meria?
@oliali 120
@noemikatka tak to asi najlepsie fakt dat usit... my mame opacny problem... 6 rocny syn je vysoky a chudy, takze vsetko na jeho vysku z neho pada v pase... ma 124 cm a 22 kg ...
@oliali 🙉🙈
@noemikatka bonprix ma rozsirene nohavice pre silnejsich chlapcov. mozno maju daco aj pre dievcatka