Ahojte mamičky. Prosim Vas skusenejsie, ktore sijete. Poradte mi, kde by som zohnala, objednala kvalitne latky. Teraz hladam konkretne:
1. cerveno-ciernu karovanu taku skor teplakovinu, nie uplne tenku, skor nieco makkucke prijemne na telo.
2. Typovo podobne, ale vzor cierno-biele pruhy.
Som lajk, nevyzmam sa, sijem len pre radost svojej dcerke.
Pripadne, ak mate a nepotrebujete kupim..
@bialica Teda u nás v meste máme predajne s metrovým textilom dokonca 3, ale veľmi silno pochybujem o tom, že by som tam našla červeno-čiernu károvanú teplákovinu..
@ellieellie zhodou okolností som ja dnes bola v predajni s metrovym textilom a objavila som tam množstvo zaujímavých látok 😀 ale ja som viac na pásiky a bodky...
@ellieellie vsak prave, a na internete som aj nejake nasla, ale viem, ze je tu dost mamiciek, co siju, tak hadam niektora mi poradi s takymi, ako ja zhanam.
@stellasweet aaaaaano presne 🙂 🙂 akurat sa nevyznam ja takto, ked to nevidim. Ze aka to bude latka podla tej gramaze bude to nieco take teplakove makke na leginky napr. ?
@stellasweet esteze to tam je napisane 😁 . Dakujem Vam 😘
@bialica určite áno, dá sa nájsť veľa pekných látok, ale horšie je, keď človek hľadá niečo konkrétne a špecifické (ako autorka diskusie) 🙂
Este na Kammel. sk mavaju dobry vyber. Ty hladas uplet, je to akoby makka trickovina. Cosi hrubsie je teplakovina.
Mavaju to tak v eshopoch zaradene ako uplet, teplakovina, atd.
@stellasweet ano ano uz ju mam aj doma a mali aj tu druhu. Je to internetovy obchod sidlo maju v Martine. Tak som tam prekllzla 😂😂 . Veeeeelmi pekne dakujem 😘😘😘😘❤
@mijama29 No super, nemas vobec zac. A usi nieco krasne!
Nechcem byť zlá, ale nemáte "metrový" obchod u vás v meste? Látky uvidíš, ochytas, nakombinujes podľa chuti a vkusu 😊