Každodenná štikútka

fketrina
27. okt 2018

Ahojte, chcem sa opytat ci je normalne ak mi maly kazdy den čka, ma 2 tyzdne a ckanie trva aj 20 minut. Niekedy sa to deje po jedle a niekedy ked spi. Vdaka za odpovede

kika6956
27. okt 2018

Ahoj. My sme to mali tak isto. Ked zacala ckat rano,tak ckala aj 6x za den a boli dni,ze nie. Pytala som sa doktora a ten povedal,ze je to normalne u malych deti,ze to prejde a aj preslo😉. Ked pojdete na kontrolu spomen to,ale na mna sa len doktor usmial a povedal,ze je to ok.

asia83
27. okt 2018

@fketrina Aj naša jedenkrát za dva-tri týždne čká, ale celý deň (s prestávkami, samozrejme). Neriešim. Neriešte, čkáme sem-tam všetci.

krpcurik
27. okt 2018

@fketrina ono to prejde, je to sposobene tym, ze branica nie je este uplne vyvinuta

oslo1
27. okt 2018

Je to normalne, aj nas vela ckal, dokonca aj v brusku 🙂.
Teraz uz trosku menej ckava, vyrastie z toho.

fketrina
autor
27. okt 2018

Dakujem hned som pokojnejsia 🙂

whatever1
27. okt 2018

@fketrina babatka ckaju z viacerych dovodov. Nedostatocne vyvinuta branica, prejedenie sa alebo keď im je zima..pokial to nie je z prejedenia tak u nas pomaha ked dam napit mliecka do minuty to prejde. Pomaha aj dudlik alebo kvapka citronovej stavy na jazyk (to som neskusala)..a pomoze aj keď zacnu plakat. V ziadnom pripade nelakat a nezastavovat dych! Babatka ckaju uz v brusku a vacsinou to zostava aj po narodeni, neskodi im to ani pri tom netrpia. Je to uplne normalne. Skor trpíme my pri pohlade na nich 😉 Moja tiež velmi ckala a po 4-5tt sa to zlepsilo.

malinajahoda
27. okt 2018

@fketrina moja dcérka čkala napr. aj dnes, a to ma už 8m. Čká mi snáď každý deň. Ešte v pôrodnici som sa na to pýtala dr. Ona sa ma spýtala, či mi malinká čkala aj v brušku. Ja ze áno. A dr na to, ze to nemám riešiť.