Ahojte maminky, dcerka ma 4 mesiace a uz neskutocne dlho sa trapime so soplikmi a kaslom chvilu bol ako tak pokoj a teraz zas kasel ma priserny v noci chrape s plnym nosom..detska lekarka a aj na krcnom povedali ze vytery ma ok ze je soplikove obdobie...mozu jej ist zuby? Vsetko obzuva, slinta, sem tam ma zvysenu teplotu a riedku stolicu... Uz som zufala nemozem ju vkuse stopkat sirupmi a kvapkami co jej dala doktorka podla mna uz ani ona sama nevie co jej ma dat
Co sa tyka kaslania,nemate teplo v dome/byte?U nas bolo zacatie kurenia vzdy velkym problemom.Teraz voda,eukal.olej - par kvapiek,sviecka a od 11-tej max.20-21 st. C.A rano pridam na kureni. A u nas to fakt funguje.
No to uz aj mne napadlo ci nema nejaku alergiu... Nie nie doma mame max 22 stupnov ani nekurime tak tym to hadam nebude.. A ten olejcek to mam nechat cely den vyparovat? Vecer som jej zaliala aspon alpu vrenou vodou a dala odparovat k postielke tak pomohlo trosku aspon zaspala ale v noci sa zas budila na sopliky
U nás čo zub, to príšerné soplenie. Bola som z toho na prášky, tiež mal výsledky ok. Nakoniec najviac pomohlo brať dlhodobo zyrtec, pýtaj sa na alergo.