Kam sa pichá očkovanie v 15. mesiaci ?

janynyna
8. dec 2019

Ahojte baby. Mám iba malú otázočku. Zajtra idem s malým na očkovanie na 15 mesiacov. Pichá sa do dvoch nožičiek alebo iba do jednej. Akosi som sa zabudla opýtať doktorky. Ďakujem.

sara07
8. dec 2019

@janynyna každa mudr to robí inak, spytaj sa hlavne mudr pred očkovním a dohodni sa , určite sa dohodnete a všetko bude v poriadku 🙂

janynyna
autor
8. dec 2019

@sara07 tak tie tri očkovania pichla do dvoch nožičiek naraz. Chvalabohu malý to zvládol super. Žiadne teploty nič. Ale pred každým očkovaním som mala strach.

lenka2710
8. dec 2019

@janynyna ahoj,ja čo si pamätám a nebolo to až tak dávno,tak do jednej

vierka1991
8. dec 2019

@janynyna do jednej

yanni
8. dec 2019

@janynyna A vies o ake ockovanie ide? Lebo ak je to MMR, tak preco by to mala pichat do oboch. to je predsa vsetko v jednej ampulke. natiahne do jednej injekcii a pichne do jedneho stehna.

lenzas
8. dec 2019

Ked ide o MMR, ktore sa bezne robi v 15-18 mes, tak sa to picha do jednej rucky, a nie nozky. Teda nam minuly rok, tak pichala nasa doktorka.

evittam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yanni
8. dec 2019

@lenzas MMR sa picha aj do nohy.

lenzas
8. dec 2019

@yanni Nehadam sa, nam doktorka tvrdila, ze do nozky sa to nepicha, asi zalezi od pediatra.

janynyna
autor
8. dec 2019

Ďakujem vám baby. Mne Oslo len o to či sa pichá jedna injekcia alebo dve. Áno je to MMR očkovanie. Či je to do rúčky alebo nôžky je mi jedno len aby to malý zvládol bez teplôt. Vaše detičky to ako znášali.

jaja23
8. dec 2019

Môjmu pichli do ramienka, malý našťastie v pohode, ale dlho som dobre nespavala, čo som sa bála, či sa nejako neprejaví.

malinajahoda
8. dec 2019

@janynyna na 9 deň začali dcérke horúčky. Trvali 3 dni.

selest
8. dec 2019

Ak mmr tak u nas 1 injekcia do zadku a ziadne teploty ani ine problemy neboli

lenzas
9. dec 2019

@janynyna Aj nasa na mmr nemala ziadnu reakciu.

sara07
9. dec 2019

@janynyna myslím že ak ti zvládal tie prvé očkovanie v pohode toto bude tiež, dobre bude

datanka
9. dec 2019

@janynyna toto ockovanie zvladla najlepsie.obe deti vlastne☺

datanka
9. dec 2019

@lenzas picha sa do svalu.je jedno ci ruka,ci noha