Kam sa pichá očkovanie v 11. mes?

xdomox
14. jan 2019

Chcem sa informovat,kde sa picha injekcia zakladne ockovanie v 11.mesiaci zivota...a ako prebieha...ci su teploty...

1988majka
14. jan 2019

sprievodcaockovanim.sk

meluela
14. jan 2019

@xdomox to je 3 davka hexy + pneumokoky, cize to iste co ste uz 2x mali. da sa predpokladat ze reakcia bude podobna (resp. vobec nebude) u vas ako bola minule razy

malinajahoda
14. jan 2019

@xdomox my máme 3 očkovanie o mesiac. Ze do oboch noziciek. A teplota môže aj nemusí byť. Dcérka mala pri 1 očkovaní 38,4 a pri 2 vobec nič.

xdomox
autor
14. jan 2019

@malinajahoda myslela som ,zeno tretie je uz do ruky.

malinajahoda
14. jan 2019

@xdomox nie, je to tretia dávka takže znova do nožičiek.

xdomox
autor
16. jan 2019

@malinajahoda takze sme druhy den po ockovani,vcera to bolo v pohode,trocha zvysena teplota a ku veceru drobec pri hrani sa nechcel ani zohnut v kolene,musia ho boliet stehna,vecer som mu dala nurofen ,no dnes od rana to iste a ah teplota 38.este nemal takuto reakcia aj na druhy den,tak hadam to do zajtra prestane...

malinajahoda
16. jan 2019

@xdomox už to máte za sebou? Nás to čaká týždeň pred 12 mesiacom. Tak sa teším aj ja. Kľudne daj sirup na zníženie horúčky, aj mne vtedy pri prvých dvoch ockovaniach tak sestrička povedala. Až teraz ma drobec horúčku? Predtým nemal vôbec?

xdomox
autor
16. jan 2019

@malinajahoda predtym to bolo ok ,bez problemov

malinajahoda
16. jan 2019

@xdomox a teraz ste ako na tom? Už lepšie?

xdomox
autor
17. jan 2019

@malinajahoda noc bola. V pohode,vidni este,ze hohave nozicky bolia,ale bezhouse teploty zatial.