Do skrine medzi ciste veci, to sa mi nepaci. Dajte nejake tipy !
🙂 na komodu 🙂
len na tej stolicke sa toho postupne tolko nakopi, ze uz stracam prehlad, co tam je
ja ich mam vždy na vešiaku v detskej izbe 🙂
WAW, to je zase temicka ako vysita 😀
😲 😲 😲 az neuveritelne otazky 😀
komu sa nepaci, nech neprispieva ...
ja davam vsetko do prania, neobliekam jej nic na druhy den aj ked je oblecenie ciste
našťastie nemám také veci, ktoré by si mohli obliecť aj na druhý deň🙂 ... sú celý deň v tom oblečení, chodia do škôlky a školy ... zašpinia, prepotia ... šup do prania...na stoličke majú pripravené len veci, ktoré si prezlečú, keď prídu - tepláčiky , tričko a ponožky ...😉 😀
@evatm neostáva ti nič iné, len začať častejšie "triediť", aby sa ti to nekopilo ... 😉
my veci2x nenosime (v tom som ako mevedik cistotny, vsetko periem 😀 😀 😉 )...vynimka su rifliky a svetrik,tie su poskladane na detskom gauci
nechapem ludi, kt. nemaju co povedat a aj tak odpovedaju, a odpovedaju povyseneckym a "premudrelym" stylom. to mi fakt chcete povedat, ze vzdy ste vsetko vedeli? nevravim, ze tato otazka je na neviem akej urovni a tipujem, ze autorka vie aj sama odpoved, ale nikdy sa neznizim na vasu uroven jednania, lebo zistujem, ze cim dalej je viac viac takych pseudovsevedkov, co iba mudruju a premyslaju o sebe iba v superlativoch.
@evatm no u nás velmi málo vecí ktoré sú použiteľné aj na druhý deň ....najvýš tak oteplovaky ktoré visia na vešiaku v chodbe ak sú suché a nejaká ta mikina či rifle v detskej na stoličke tie meníme zvyčajne ob deň ak treba tak každý ... inak všetko ide do prania .... v letnom období ide komplet všetko do práčky každý deň a ak je upotené vymeníme aj cez deň ....
@tatramatka - sorry ale neda mi to 🙂 ja zas nechapem preco sa ludia pytaju uplne zbytocne otazky a este za tym daju AZ 3 otazniky. Ak by si chcela na margo mojej odpovede napisat, ze preco som sa unuvala odpovedat, ked nechcem vlastne odpovedat na samotnu otazku, tak pre tvoj comment vyssie plati to iste.
ja nikdy nic detom neobliekam dvakrat.. ani neperiem.. vsetko hned vyhadzujem a kupujem nove
Treba kúpiť viac stoličiek 😉
Prevesím ich cez postieľku 🙂
My máme v spálni za dverami "domáceho sluhu" - taký vešiak, má dve časti. Na jednu dávam drobcove veci a na druhú svoje.
my to ukladame malej na gauc, ktory ma v detskej izbe. problem mame vsak s nasimi vecami, ktore si potrebujeme niekam "prevesit", vacsinou koncia tiez na tom gauci... velmi sa mi to nepaci a hladam vhodnejsie riesenie. dcere to zatial nevadi, kedze je este krpata.
ja si myslim, ze otazky takehoto typu su OK. predpokladam, ze autorku zaujima ako taketo veci riesia v inych rodinach, ci nemaju na to nejake "vychytavky"
ja tiez davam vsetko prat, maly sa stale besni a nahana, neobliekam to take prepotene.. 😉
My si to kvačiama na lustre a otvoríme okná aby sa to poriadne vyvetralo a na druhý deň je oblečenie ako nové 🙂
Máme také vešiaky na dvere, len sa zavesia cez okraj - je to bez lepenia a vŕtania.. na každé dítě jeden háčik 🙂
Oblecie si druhy den sk nie tak doprania ,ziadne kopenie na stolickach
To co ide priamo na telo nikdy neobliekam dva krat teda nohavicky ponozky tricka tielka natelniky leginy idu hned do pradla rifle teplaky tiez.maximalne teda asi sveter alebo mikinu necham zavesenu na chodbe pri bundach obleciem este max 1-2x a ide do pracky..ani ja si neobleciem 2 dni po sebe to iste..vecer idem do sprchy komplet vsetko hodim do pradla obleciem si pyzamo to jedine mam 4-5 dni a rano obliekam vsetko ciste.neskreckujem nikde nic po stolickach.moj muz to zo zaciatku robil ale nepochodil.nebudem chodit alo stoparsky pes a onuchavat ci je to este ok alebo uz treba odlozit perieme skoro kazdy den ked nahodou niekde nieco zabudnute najdem pozbieram a leti to do pracky.
Nechapem ako sa ti to moze nakopit ved ked odkladam.z jedneho dna do duheho tak na druhy den to decku obleciem a potom uz fakt asi odhodim do pradla na treti den teda.asi logicky obliekam zase nieco uplne cerstve co tam bude strasit do 4 dna a tak dokola ci to tam skreckujete za cely tyzden veci?no vykotilo by ma asi keby boli takto vsade u nas handry..
na stoličku