Ahojte prosim" naozaj len "skuusene" zienky, poradte mi kam chodite na nakupy bud v polsku, alebo madarsku. Kde sa oplati cenovo ale aj kvalitne? Pripadne daku foto. Samozrejme nechceme prejst 500km. Jablonka a Targ nic moc. Tak asi skor nieco lepsie,modernejsie, pripadne pod strechou, alebo potom najlepsie nejake dobre obchodne centra? Potrebujeme sa vsetci zaobliect na zimu 🙂.
Dakujem velmi pekne za kazdu radu. Prosim piste naozaj len skusene a k teme, dakujem.
@mijama29 Od Šiah máš najbližšie mesto, ktoré stojí za zmienku Budapešť, nakoľko vo Vác a v Balassagyarmat nič nekúpíš.
Príp. ak by ste išli smerom na západ, tak myslím, že v Gyor-i by ste mohli celkom slušne nakúpiť. Ja som bola párkrát v Árkád áruház, čo je celkom slušné nákupné centrum a majú tam dosť často aj výpredaje. Okrem toho tam nájdeš aj Eto park, čo sa dá prirovnať Auparku v SR.
Okrem toho sa celkom slušne dá nakúpiť aj na trhoch, len tam treba viac vyberať. Mne sa Gyor páčil, je to mesto, kde je vždy ruch a aj výber je porovnateľný Budapešti, len ceny sú prijateľnejšie.
Ja som od vás viac na východ (smer Miškovec).
Super porozmyslame a ni3kam sa vyberieme. 🙂 veelmi pekne dakujem. Ide mi hlavne o to, ze vsetko na SK dovazaju z PL a z Madarska a davaju si na to 200% prirazky. A velakrat vidim velmi pekne veci a viac menej chodia vsetci najupovat do madarska a vevi krajsie ako tu aj lacnejsie.
U nás obľúbené je Bielsko-Biala. Chodievame buď do NC Sféra alebo Gemini. A ešte centrum mesta v Poľskom Těšíne.