Ahojte baby neviem či tu je taká téma nenašla som ale chcem sa spýtať 🙂 začali sme prikrmovat a keď sme papali mrkvu a zemiak v pohode posledné som mu pridala karfiol a brokolicu a malý mi začal aj 5krat kakať nie veľa iba po troške nieje to tuhé ale tiež to nieje iba voda. Myslíte že to môže byť s tej stravy že mu to nesedí alebo je to v pohode?
No tak mi dávame len po troške lebo nám už doktorka odporučila ale ďakujem pekne za radu dáme si radšej prestávku ešte 🙂
Ja malého prikrmujem od cca 5 mesiaca.zacali sme postupne mrkva,zemiak,tekvica a napríklad s brokolicou bol problém.ak ti to odporučila doktorka tak asi nie je skoro,skôr by som začala postupne a mozno nemiešať.tiez sa babatkovske kakanie musí upraviť lebo mu meníš stravu,ja by som pokračovala a ak by sa to do dakeho týždňa-dvoch neupravilo,tak by som sa spýtala doktorky.napriklad môj synček zo začiatku kakal tak každé 3dni (čo je dosť malo) potom zase 3krat denne a teraz po mesiaci a pol príkrmov každý den....tak držím palce!
@veronikacadca ja som malému začala dávať prikrmi od ukonceneho 4 mesiaca a nemenila by som. On bol vecne zapečený a prikrmami sa to zlepsilo. Nemusíš úplne prestať len mu to dávaj po jedním aby si vedela na čo zle reaguje. Ak zemiak znáša dobre tak daj napr zemiak a brokolici a pod. Mne môj maly napr z brokolice takto kakaval. Čím skôr začneš s prikrmami tým ti bude krajšie papať neskôr si myslím.
no nakoniec som to tak urobila bez brokolice je to fajn .🙂...
Dat naraz karfiol a brokolicu nie je Dobry napad. To ma problem aj dospelý, nieto male dieta
Skus napr cuketu, tekvicu, sladký zemiak, špenát,
Navyse tvoje babatko nema ani 5 mes., je to dost skoro na prikrmi