Je vitamín D Jamieson lepší ako Vigantol?

region
22. aug 2019

Ahojte mamičky myslím, že našu malú boli brusko s Vigantolu. Chcem sa spýtať je lepší vitamín D od Jamiesonu? Aké máte skúsenosti ďakujem

lula313
22. aug 2019

@region Ano, veľa deti má krce z vigantolu, hociktoré iné d je lepsie

marusht
22. aug 2019

Ja davam vitamin D od swansonu

saskia_98
22. aug 2019

Ja davam DeVit, pretoze 6 mesiacov sedel vigantol, potom maleho z neho začalo boliet bruško a z devitu mu nic neni.

region
autor
22. aug 2019

@saskia_98 rozmýšľam aj ja na devitom.to sa dava tiež od druhého týždňa? A ako ste zistili, že malého boli brusko z vigantolu?

nikki111111
22. aug 2019

@region Ja davam DeVit a pohidicka😊

janba
22. aug 2019

Môjho maleho tiež z Vigantolu bolelo brucho, dávam Jamieson a všetko v pohode 🙂

bibistec
22. aug 2019

N ani jamieson nesadol je.v kukuricnom oleji za mna teda ziadna kvalita. Musite skusit ktore sadne nie.je.jeden ze najlepsi.

saskia_98
22. aug 2019

@region od druheho tyzdna uz moze Devit. No najprv bol taky nespokojny. Myslela som ze z papania ale dajak som to neriesila. Az ked sme sli na vikend prec, zabudla som vigantol zobrat s nami. Za tie 3 dni co ho nemal kvapnuty, mi prestal v noci mrnčať (davala som na noc do mlieka) a potom som mu dala zas ked sme prisli a zas kolotoc. Vysadila som na 2 tyzdne vigantol a dieta zas spokojne. Kupila som devit, začala davat a maly je stale spokojny. 🙂

ivusikk
22. aug 2019

Ja dávam tiež Devit a úplne super 🙂 z vigantolu mi maly preplakal pól dňa

region
autor
22. aug 2019

@saskia_98
@ivusikk baby a koľko kvapiek sa dava de it? To je od Jamiesonu, že?

ivusikk
22. aug 2019

@region má takýto obal myslím si že jamieson je zas iný🙂 a dávam jednu kvapku

prevenar
22. aug 2019

@region urcite Swanson D3 kvapky ..alebo iny, kde je nosny olej slnecnicovy.

saskia_98
22. aug 2019

@region davam ten co dala ivusik a davam 1 kvapku. Po roku sa davaju 2 kvapky.

monika2012
30. aug 2019

@region Moja cela rodina uziva tento D-vitamin, je spolu s vitaminom K2, ktory upravuje vstrebavanie vapnika tak, ze vapnik sa dostava na miesta, kde ho najviac treba: do kosti a zubov.
Celej mojej rodine tento vitamin podporil kvalitne imunitu, hlavne dcere a manzelovi, lebo byvali chori cca 1x do mesiaca. Teraz su chori max. 2x za rok.
Neboli z neho brusko, je v MCT oleji (uzivame ho uz treti rok na dennej baze). Za mna top. Objednavame ho z Ameriky.
Ak by ste chceli vyskusat, este mam doma jedno neotvorene balenie. Vitamin vydrzi niekolko mesiacov. Objem 30 ml. Fakt super. Odporucam

sabca99
25. sep 2019

Podľa mňa je to rôzne. My sme doma napríklad s Vigantolom problém nemali a ani nemáme. Žiadne bolesti bruška ani nič podobné. Všetko OK. Mám kamošku, čo tiež si myslela, že jej malému nesadli tieto kvapky, ale napokon ho vysadila a malý aj tak mával bolesti bruška a napokon došli na to, že problém bol úplne niekde inde. A teraz mu normálne dáva déčko, čo aj ja a už v pohodke 🙂

superholka77
2. aug 2021

@saskia_98 dobrý deň môžem sa opýtať zacal vám byť syn nespokojný z vigantolu keď ste ho dali večer? Lebo ja dávam Devit mam 5 tyzdnovu dcéru a 3 dní ho dávam a do teraz bola oK a dávam jej ho 3 dní ráno ale večer od 20 mi plače hrozne nič nepomáha iba je ticho keď dám hadicku do zadku rektalnu aj keď sa vykaka plače a kaka každý deň čiže mi napadlo ci to není Devit ale zas chvália ho tu všetci tak neviem..

saskia_98
8. aug 2021

@superholka77 ja som davala Vigantol rano lebo vecer som zabudala a to bolo vidiet ho z toho brusko bolelo. Uz nepamatam presne ze jake mal priznaky, uz su to skoro 3 roky 😅 potom som presla na DeVit a dobre. Nemoze mat mala uz koliky ? Moj drobec ich vôbec nemal, cize s tymto ja neporadim... Skus sa opytat bab na ploche.

merry9
22. dec 2021

@bibistec a devit vam sadol? nam tiez jamieson robi problemy 😒

bibistec
22. dec 2021

@merry9 áno devít je ok aj d3k2 z ABC zdravia