Ahojte mamičky myslím, že našu malú boli brusko s Vigantolu. Chcem sa spýtať je lepší vitamín D od Jamiesonu? Aké máte skúsenosti ďakujem
Ja davam vitamin D od swansonu
Ja davam DeVit, pretoze 6 mesiacov sedel vigantol, potom maleho z neho začalo boliet bruško a z devitu mu nic neni.
@region Ja davam DeVit a pohidicka😊
Môjho maleho tiež z Vigantolu bolelo brucho, dávam Jamieson a všetko v pohode 🙂
N ani jamieson nesadol je.v kukuricnom oleji za mna teda ziadna kvalita. Musite skusit ktore sadne nie.je.jeden ze najlepsi.
@region od druheho tyzdna uz moze Devit. No najprv bol taky nespokojny. Myslela som ze z papania ale dajak som to neriesila. Az ked sme sli na vikend prec, zabudla som vigantol zobrat s nami. Za tie 3 dni co ho nemal kvapnuty, mi prestal v noci mrnčať (davala som na noc do mlieka) a potom som mu dala zas ked sme prisli a zas kolotoc. Vysadila som na 2 tyzdne vigantol a dieta zas spokojne. Kupila som devit, začala davat a maly je stale spokojny. 🙂
Ja dávam tiež Devit a úplne super 🙂 z vigantolu mi maly preplakal pól dňa
@region Moja cela rodina uziva tento D-vitamin, je spolu s vitaminom K2, ktory upravuje vstrebavanie vapnika tak, ze vapnik sa dostava na miesta, kde ho najviac treba: do kosti a zubov.
Celej mojej rodine tento vitamin podporil kvalitne imunitu, hlavne dcere a manzelovi, lebo byvali chori cca 1x do mesiaca. Teraz su chori max. 2x za rok.
Neboli z neho brusko, je v MCT oleji (uzivame ho uz treti rok na dennej baze). Za mna top. Objednavame ho z Ameriky.
Ak by ste chceli vyskusat, este mam doma jedno neotvorene balenie. Vitamin vydrzi niekolko mesiacov. Objem 30 ml. Fakt super. Odporucam
Podľa mňa je to rôzne. My sme doma napríklad s Vigantolom problém nemali a ani nemáme. Žiadne bolesti bruška ani nič podobné. Všetko OK. Mám kamošku, čo tiež si myslela, že jej malému nesadli tieto kvapky, ale napokon ho vysadila a malý aj tak mával bolesti bruška a napokon došli na to, že problém bol úplne niekde inde. A teraz mu normálne dáva déčko, čo aj ja a už v pohodke 🙂
@saskia_98 dobrý deň môžem sa opýtať zacal vám byť syn nespokojný z vigantolu keď ste ho dali večer? Lebo ja dávam Devit mam 5 tyzdnovu dcéru a 3 dní ho dávam a do teraz bola oK a dávam jej ho 3 dní ráno ale večer od 20 mi plače hrozne nič nepomáha iba je ticho keď dám hadicku do zadku rektalnu aj keď sa vykaka plače a kaka každý deň čiže mi napadlo ci to není Devit ale zas chvália ho tu všetci tak neviem..
@superholka77 ja som davala Vigantol rano lebo vecer som zabudala a to bolo vidiet ho z toho brusko bolelo. Uz nepamatam presne ze jake mal priznaky, uz su to skoro 3 roky 😅 potom som presla na DeVit a dobre. Nemoze mat mala uz koliky ? Moj drobec ich vôbec nemal, cize s tymto ja neporadim... Skus sa opytat bab na ploche.
@region Ano, veľa deti má krce z vigantolu, hociktoré iné d je lepsie