Doktora dala pre syna fenistil. Manžel ho bol kúpiť no neviem ešte som sa s týmto nestretla. Naozaj ten gél môžem dať synovi?
Anonymne diskusie boli dane preto, aby si na svoje intimne otazky zeny nezakladali druhy nick. Nie na blbosti ci dat dietatu fenistil...🙈
@amelia000 super, skvelé. Už vydychni a kasli na moju otázku lebo ako vidím dnes koli tomu nezaspíš😱😱😱
Tak vsimla som si ze to nevies a z neba ti tato informacia nepadne ;)
@amelia000 z neba nie ale ani od teba nemusela 😱 veľmi dobre viem co znamena slovo anonym. A tiez viem co znamená : Nestarat sa do druhých a keď neviem odpovedať k téme tak som radšej ticho. A ak mám sama zo sebou nejaké problémy neventilujem si to na druhých a este cudzích. Tak vyfuč alebo mi daj pokoj prosím ta 🙏🏼 ďakujem
To je pekne, ze vies co to slovo znamena. Ja som ta len upozornila preco to zaviedli na tejto stranke 🙂 no ja som kludna, len ty si tu nejaka ofucana za jedno upozornenie. ;)
Určite gél? Nam predpísala kvapky. Syn má soplíky?
A aké problémy mal syn? Kožné?
@amelia000 práve naopak. Tvoje komentáre čítam s úsmevom. Fakt nechápem ze majú ľudia za potreby riešiť úplne chujoviny. 2× som sa snažila s tebou túto nezmyselnu debatu ukončiť no aj tak musíš odpovedať. Tak potom neviem v com je u teba problém 🤔🤔 tak tretí krát. Ďakujem za tvoj zmysluplny názor a pekný deň.
@jaja23
@kristina2412 na soplíky. Nemyslím tým zjesť ten gél. Skôr ma napadlo ci ho mam natrieť pod noštek alebo co. 🤔 Fakt neviem
Určite došlo k omylu...buď lekárka chybne napísala recept alebo mohli urobiť chybu aj v lekárni...
fenistil na sopliky? tak to je fakt od veci ešte kvapky chápem pri alergiách ale gel je skôr na kožné prejavy a utrčite by som ho nemazala pod noštek
@kristina2412 na recepte bol gél.
@77kacena no tiež mi to nedávalo zmysel. Tak ma teda napadlo ze pod nos natrieť no to tiež radšej nespravím. Pôjdem kúpiť kvapky lebo pravdepodobne myslela tie.
Len kvapky ti bez receptu nedajú...čiže skús zavolať lekárke a pýtaj nový recept
@kristina2412 aha. Myslela som tie aj tie su voľnopredajné. No nič nejako to vyriešim. Ďakujem vám za normálne odpovede
Mali to byť kvapky. Pri soplikoch nám veľmi pomáhali. Niekde sa stala chyba.
Zjavne dr. pri zadávaní receptu klikla na vedľajší riadok. Treba jej zavolať a vypýtať nový recept - ak ho vystaví elektronický, nemusíš k nej ani chodiť, len zbehneš do lekárne.
Na sopliky sa urcite predpisuju kvapky a nie gel. My sme uzivali aj pri nadche aj pri ekzeme vzdy iba kvapky.
A to je tak intimna tema ze to trebalo riesit anonymne?