Je v poriadku, ak mal malý mrkvičku v stolici?

tanicka16
23. okt 2019

Ahojte, dnes som zacala 1x s prikrmom-mrkvickou, malý mal večer v stolici kúsky mrkvy, mrkvu som popucila .. myslíte že ju mu mám radšej pomixovat ?

anicka182
23. okt 2019

@tanicka16 ja mixujem a vidno ju tam 🙂 takze je to asi jedno

katulienkax
23. okt 2019

To je v poho nase majú kúsky kukurice a mak v celej ritke a to už ma 5 rokov. U bábätiek trávenie este nie je take silne telo si zoberie len kúsok z mrkvy

kika831
23. okt 2019

@tanicka16 je to uplne v poriadku. Ak nema pri papani problem, tak ju netreba mixovat.

ketty251
23. okt 2019

Úplne v poriadku.

miadi
24. okt 2019

@tanicka16 prve prikrmy su take ze co donho vojde velmi podobne vyde😆 ozajstne 💩vyzerajuce ako naše zacnu az okolo roku alebo neskor.
@katulienkax kusky kukurice maju aj dospeli 😃lebo ta šupka sa neda stravit len naše 💩tolko neskumame 😆

anicka182
24. okt 2019

@kika831 ja mixujem pretoze najprv dam ochutnat novu chut a potom zmenim konzistenciu cize prve ochutnavky mixovane davam a potom uz len pucene a maly sa nestazuje :D

lsimo
24. okt 2019

@tanicka16 to je asi jedno, vidno to bude tak či tak 🙂 To je skoro ako kukurica :D

annadan
24. okt 2019

ono sa to stáva bežne či deťom alebo aj dospelým. je podľa mňa jedno, aj keby ju pomixuješ, tak sa môže stať, že ju proste nestihne úplne stráviť

momi1_1
24. okt 2019

@tanicka16 tak to je to isté ako keby sa to stalo nám, tiež by sme to mali v stolici, ono to len tak prejde, nestíha sa to všetko stráviť 🙂