Je v poriadku ak 3-mesačné bábo vydrží hore len hodinku a pol?

ela2710
25. jan 2011

Ahoj, minule mi kamoska vravela, ze je to malo...moj maly ked vstane, napapka sa, prebalime ho, hrame sa na decke s hrazdickou alebo s hrkalkami, po hodinke, alebo hodinke a pol zacne plakat byt nervozny - unaveny, ked ho ideme ulozit do postele hned zaspi...spinka 3 hodiny. V noci spinka od pol osmej do 2 - 3:00 a potom od 3:30 - 6:30., uz sa ale stalo, ze prespal aj celu noc. Je to v poriadku? dakujem za odpovede
🙂

sofia2008
25. jan 2011

uplne v pohode..nasa je tiez skoro taky isty spachtos 🙂

nikabrunc
25. jan 2011

je to úpne v poriadku,moja dcérka rebeka nevydržala hore ani toľko a presne spala po napapaní a prebalení 3 hodiny a potom znovu , len si to pekne užívaj a teš sa že máš spokojné bábetko.syn bol úplne iný.

lussy666
25. jan 2011

jasne, ze je to v pohode....moja dcera uz bude mat pol roka a dlhsie ako 2, max. 2, 5 hodky nevydrzi....mame spachtoskov, no🙂

nadzieja
25. jan 2011

My sme tiez nonstop spali...a teraz mame uz 2rocky a aj teraz spi 3hodinky denne....mame spachtosov,ale super aspon oddychneme......

lenka1smejka
25. jan 2011

Mne mala nevydrzala ani hodinu hore.Ved ale to je super 😉

usiko
20. feb 2011

ano,je to oki,moja mala tiez nevydrzi ani 2 hodiny a za 24 hodin prespi aj 18-19 hodin, to nevravim,za aj celu noc prespi.//// 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kralicica
20. feb 2011

ďakuj Pánu Bohu... toto zažiť ja tak skáčem dva metre 20

gaby21
20. feb 2011

Tak to bud len rada. u nas sa nespi cez den takmer vobec, a noci su tiez strasne, uzivaj si to, moze sa to zmenit 😀

bridget
20. feb 2011

Aj moja vydrzi cca tolko hore, akurat, ze nespi 3 hodiny, to by bol super oddych 🙂 Pocas dna mi spava len 30 min, max. hodinku. V noci pekne asi 9-10 hodin, pocas ktorych raz alebo 2x vstane sa napapat a spinka dalej...

kayaandmaxim
20. feb 2011

moj maly od siesteho dyzdna spava 7, 8 hodin ... a od 9 tyzdna spi celu noc a cez den si len podriemkava 😀 a ani nevstava aby sa napapal vsetko dozenieme rano 🙂 podla mna to je u kazdeho dietata ine a samozrejme je to v poriadku .
vraj nie je v poriadku ked sa novorodenci davaju spat na brusko no moj cez noc inak spat ani nevie ...

slavinka9
21. feb 2011

Vitaj v klube malych spachtosov 😀 ...moja dcerka bola taka ista.....som sa s nou nestihla ani hodinku pohrat a zas zalomila 😀 a vnoci spala krasnych 6 hodin v kuse uz od 3 tyzdnov napapala sa a spola dalej.neboj ono sa to troska otoci...teraz uz mame 7 mesiacov, uz si vie pekne vypytat, vsetko ju zaujma aje taky zvedavec zvedavy....takze aj spanok cez den sa skratil...ale stale si mozme gratulovat.... 🙂 mame proste senzacne deti.. 😀 😀

nanulik
22. feb 2011

aj my máme takéhoto spachtoša 😀 ked je cez den dlhšie ako dve hodiny hore tak je stráááášne nervozny.ale cez den pospí tak cca hodinku. len ked sme vonku tak potiahne dve a pol. večer zaspáva okolo osmej pred tým sa okúpe a napapá a spí do jednej. potom potiahne ešte do 4. ale potom už nespí 😝 😢 tak práve pracujeme na tom aby sa mu to trochu posunulo.

jaruska8
22. feb 2011

Je to v pohode, aj moja bola taká, presne, teraz ju už všetko zaujíma a spí mi 2x denne, doobeda, tak 1-2 hodinky a poobede tak 1-2 hodinky, ako kedy. Ale bola malý spachtoško, ja som prvý mesiac ani nevedela, že ju mám a donedávna mi spala denne aj 4x, dokopy asi 4 hodinky. 😉

masinka
22. feb 2011

moja starsia bola taky spachtos 🙂 teraz ma 4 a po obede stale spi aj 2 hodiny. Inac je dost akcne dieta. Mladsia nam to "vynahradila", ta od narodenia spavala cez den 2x20 minut, aj to len na rukach a v noci koncertovala od 1:00 do 4 :00. Takze si uzivaj ze mas take dobre babo, kamaratka ti moze len zavidiet😉

katren
22. feb 2011

mne mala spavala tiez kazdu hodinku a pol...a noc prespala celu uz v porodnici a odvtedy stale 😉

lumimi
24. feb 2011

Aj nás tak spával, aj teraz je po hodine a pol nervozny a unavený - hlavne doobeda, poobede vydrží byt hore dlhšie aj tri-štyri hodiny

jasterica
24. feb 2011

ja mam tiez sipkovu ruzenku...maximum je hore 2 hodky,ale zvacsa tak hodku a pol,spinkava pocas dna 3 hodky asi,v noci prespi od 21.00 do 7.00 s jednym vstavanim na papkanie... 🙂