Je v pohode ísť v tomto teple na kúpalisko so 7-mesačným bábätkom?

viktoriac1
21. aug 2023

Dobrý deň myslite že je v pohode ísť v takejto horúčave na kúpalisko zo 7mesacnym babetkom ? Vonku sú horúčavy cely deň sme doma je už unudený a myslím že troska ho ovlazovat vo vodičke mu neuškodí aký máte názor ?

viestta
21. aug 2023

Ked mu vies zabezpecit aby mimo toho co je v bazene bolo v tieni, tak preco nie?

viktoriac1
autor
21. aug 2023

Len či mu moc nebude vadiť tento teplý vzdych je úplne dusno a ci to bude dobre znášať

h2
21. aug 2023

@viktoriac1 Ja osobne by som určite nešla so 7 mesačným v horúčave na verejné kúpalisko, ale to som ja. Ty si matka, rozhodnutie je na tebe.

viestta
21. aug 2023

@viktoriac1 vyskusat, uvidis. Ked ho chces cez den ochladit, tak daj vanicku na balkon a nech sa clapka. Alebo aj na chodbu, to je jedno kde sa bude vo vlaznej vode chladit.

lonely66
21. aug 2023

@viktoriac1 tiez by som nesla. je tak horuco, ze sa ti moze prehriat. je to malinke babo, nevies, ako bude reagovat, moze byt tak otupene z tepla, ze odmietne pit. ja som mala take skusenosti totiz. a to s vacsim dietatom a mensimi teplotami. celkovo nerozumiem, ako moze byt 7-mesacne dieta doma unudene? ved sa napapa, spi a pohra samo alebo s mamkou.

zmrzlinka2021
21. aug 2023

@viktoriac1
My sme boli vcera na kupku a bolo tam milion ludi s babatkami.
Ked je dieta v tieni, je to OK.

januska12323
21. aug 2023

Napusti vaňu, nahádž hračky a môže sa zabávať. Na kúpalisku mu bude zbytočne teplo.

nevenka
21. aug 2023

My sme boli so 6 mesacnym, ani sa nekupala, len na deke v tieni, hrala sa s hrackami. Ale boli sme po 15 len do vecera, manzel a svokrovci, ti strazili starsich a 2,5 rocneho, a ked mala zaspala v kociku, sla som sa okupat ja. Do vody som ju nechcela davat, mali sme posunute ockovania, nemala este ziadne. Mali sme mini nafukovaci bazenik, ovlazili sme ju tam.
Stihli sme to "az" raz, potom mi ochoreli ti starsi a potom sa ochladilo. Ale mne po rokoch doma konecne toto padlo dobre. (Pocas covidu som bola tehotna a mala male babo, potom dalsie tehotenstvo a dalsie babo, do termalnej vody som nechcela ist ako tehotna - to na vysvetlenie).

selest
21. aug 2023

Jasne, ak su stromy resp tien, vezmes kocik stan, mozes do nafukovacieho bazenika napustit trisku vody a pohra sa. My sme tak chodili koli starsiemu, maly mal pol roka. Jasne nie na cely den, vzdy podvecer alebo doobedu ked este nieje horuco na 2hodinky. Ale nedavala by dom do spolocneho bazena a vobec na priame slnko. Inak nevidim rozdiel kocikovat v parku alebo na kupku medzi stromami.

zuzanka.zuzu
21. aug 2023

ak chceš ísť ty, tak môžeš. lebo 7m je úplne jedno kde je 😀 náš sa kúpal vo vani, neskôr v bazéniku na deke, aj tak len prelievajú vodičku 😀 ale keď bude mať 2r tak to bude inak super s ním hodiť na tobogány, ešte vydrž 😉

veronikaszabova
21. aug 2023

@viktoriac1 boli sme vcera so skoro 5m dcerkou. Od 14tej cca 2 hodinky.

domiklik
21. aug 2023

@viktoriac1 ak máš v byte 30 stupňov tak ta úplne chápem... Áno tomu dieťaťu bude lepšie v tieni v kočíku... Ak máš doma staršie deti, ktoré chcú ísť na kúpalisko, tiež ta chápem... Ale ak máš záhradu. Resp priestor kde vieš malému rozložiť bazén nech sa tam clapoce tak by som nešla, je to zbytočná ostara

drake122
21. aug 2023

@zuzanka.zuzu tak, tak. Toto je túžba matky isť sa kúpať, decku je to šuma fuk.

kvetinka75
21. aug 2023

7 mesačný znudený? No to snáď nie. A okrem toho, tak malému dieťaťu je jedno kde je. Ale predpokladám, že zmenu potrebuješ ty a nie to dieťa. Jemu je jedno, či je na kupku alebo niekde inde.

eliska13
21. aug 2023

@viktoriac1 choď neskôr a do tieňa.My sme boli včera a boli menšie deti s rodičmi vo vode.Kedy si uzit leto?

vkatush
21. aug 2023

@viktoriac1
Mám skoro 8m, máme bazén na dvore, veľa tieňa, ak treba. A aj tak som s malým maximálne hodinu v bazéne, pod krytom alebo keď poobede sa stiahne slnko. Na kúpalisku by nevydržal ani on, ani ja a veľmi by som sa bála úpalu a dehydratácie zo slnka.
Radšej s ním choď niekde, kde majú súkromný bazén vo vnútri alebo krytý, keď veľmi chceš ísť (väčšinou pri hoteloch také majú, jednorazové vstupy na 1-2 hodiny, čo takému malému je až až.

mikadooo
21. aug 2023

@viktoriac1 jasné, ja som v pohode chodila. Tieň pod stromami je niečo úplne iné ako tieň z panelu. Najhoršia bola vždy cesta tam a späť 🤪.

viktoriac1
autor
21. aug 2023

Prosím vás vy múdre ženy vy ste vlastne matky ? Vy máte deti ? Podľa mňa nie ked napíšete že 7mesacne babo len spí a papa a nemôže sa nudiť 😂🤦‍♀️ ved skúste vy cely deň sa hrať s hračkami ci vám stoho nebude šibať. A nebudete sa nudiť. Veď to už je dieťa ktoré vníma a neobsedi na jedno mieste a nevydrží sa len hrať cely den.! A nie ja túžim ísť na kúpalisko ale zobrať dieťa na kúpalisko! Keďže je chudatko doma spotené by mu asi prospelo ísť k vode ked uz nemôže ísť do kočíku v tejto horúčave!

beata_k
21. aug 2023

@viktoriac1 Nie, 7 mesacne sa fakt nenudi. Ked je spoteny, tak ho osprchuj. K otazke. Nie, nesla. V parku je chladnejsie. Vezmi deku a chod do parku, je tam klud a isto sa nebude "nudit".

zuzanka.zuzu
21. aug 2023

@viktoriac1 dieťa sa prehrá s dvomi kameňmi ak treba, to tebe očividne šibe z toho tepla doma 😉 však choď na to kupko keď tak chces... inak na hodiny klavíra si ho už prihlásila? najvyšší čas, lebo 8m bude potrebovať iné podnety než 7m 🙈 a to počkaj keď začne chodiť, tatry vás už čakajú

nedockavka372
21. aug 2023

Ahoj, ja mam 9m dcérku a to nie je až taký veľký vekový rozdiel 🙂 boli sme, chceli sme vyskúšať, lebo je ako malé tornádo, všade musí byť, všade vyliezť, no bolo supeeer, odporúčam fakt 🙂 mali sme slnečník a dcérka mala celotelove plavky aj s čiapkou a v bazéne som stála stále za ňou aby mala tieň 🙂 boli sme s ňou len v detskom bazéne, kde bola voda od 0 do 30cm, mierny spád a trisky, veľmi sa jej páčilo, my sme si oddýchli, sedeli sme pri nej a nevsimala si nás 🙂 ten hic vonku jej vôbec nevadil a to v kočíku v meste je nespokojná, keď jej je teplo 🙂 boli sme 4h, z toho asi 45min spala v kočíku

andrejka1974
21. aug 2023

@viktoriac1 určite nie však ak máš balkón a vaničku tak mu tam daj vodu a osvieži sa

sickynickyobsadene
21. aug 2023

@viktoriac1 nie,nie je to v pohode.

bluka2
21. aug 2023

No my by sme určite išli. Mňa by zaujímalo ako to milióny tých detov v trópoch vôbec prežijú…

kivivi
21. aug 2023

@viktoriac1 my chodime s kazdym dietatom od babatka k vode. Ideme po 15, vacsinou po 16h. Dieta je v tieni cely cas. V prehriatom byte je teplejsie ako v tieni pri vode. Jedno dieta malo v lete 3-4 mesiace a prezilo bez ujmy. 7 mesacne uplne v pohode.
A 7 mesacne sa urcite moze doma nudit. Ja mam 5 mesacne a nudi sa tiez, vsetky hracky okukane, pre vsetko reve. V momente, ked s nim vyjdem von, zrazu je ticho a len kuka. Niektore deti su proste spolocenske a uz to moje vydrzi 2-3 h nespat, cize ziadne ze len spi a je. Potrebuje aj nieco ine ako kukat stale na tie iste 4 steny.

werbenka
22. aug 2023

Ja vobec nerozumiem komentarom, preco by ste nemohli ist :D Ved 7-mesacne dieta uz nie je male babatko. Samozrejme, treba ist bud skoro rano alebo podvecer, aby ste sa vyhli najvacsiemu slnku. Byt v tieni a pravidelne podavat vodu. Aj tak by ste isli asi kocikovat, tak je to uplne jedno, ci budete pri vode alebo inde vonku. Ja by som volila radsej jazero, kvoli bakteriam v bazenoch. Ovela mladsie deti sa chodia kupat, ked ma zena viac deti, ma zostat roky doma kvoli mladsim? Ved to je hlupost a niektore mamicky by nemuseli byt tak prehnane ustrachane 🙂

taktotedanie
22. aug 2023

@viktoriac1 bude mu to vadit bud kreativna a dieta zabav inak

domiklik
23. aug 2023

@viktoriac1 ženy, čo ti rádia v týchto horúčavách zostať s dieťaťom doma nie sú kompletne, alebo ešte nežili s dieťaťom v paneláku, ktorý počas dňa nemôžeš ani vyvetrať... Dúfam, že si na tom kúpalisku už bola