Je už čas na kombinézu pre 3-ročné dieťa?

14. nov 2022

Ahojte, u nás boli ráno 2 stupne. Takže si myslím ze to už by aj na kombinezu bolo, myslím tak ze len tricko pod to a leginy. Neznášam vrstvenie, samozrejme je mne a aj malému pohodlnejšie, navliecť len kombinezu. Viem ale ze budu ešte aj väčšie zimy, tak preto neviem ze ci to nie je moc. Dnes co som si deti všimala,tak ešte nik nemal kombinezu. 🤭

heidy222
14. nov 2022

Podľa mňa je to ok 😊 ja dávam zatiaľ softshellovu kombinézu ale hrubý sveter pod to

autor
14. nov 2022

@heidy222 má aj takú, ale to mi zas príde tenké 🤷‍♀️

miadi
14. nov 2022

Ved sa oblec ako chces aj dieta podla svojho uvaženia . Nepotrebujes pozehnanie ludi z netu. Hlavne nech nie je dieta spotene alebo studene.. 2C moze byt pocitovo niekde ako 8C v bezvetri inde ako -8C ked fuka prsi atd .

patka06
14. nov 2022

Ak myslíš zimnú kombinézu, tak to nie
Na sotfshelovú áno.

nikpa
14. nov 2022

Zimná kombinéza do snehu za mňa určite nie. Čo im dáš keď bude -10 a pôjdete sa sánkovať?

ajsha123
14. nov 2022

Ono sa ťažko radi, keďže nevieme, kde bývaš, je rozdiel na juhu Slovenska, kde je predpoklad, ze sa pomerne rýchlo oteplí a rozdiel niekde, kde tie 2 stupne bude dlhšiu dobu... A je rozdiel zimná kombineza a zimná kombineza. Nazvané to tak môže byť, ale mam skúsenosti, ze existuje veľa druhov, strihov, z rôznych materiálov... Niektoré su tak tenké, ze síce su tak nazvané, ale sú pomerne tenké a je v nich zima. Alebo maju napríklad zateplenie len hore a nohavice su bez atd.... A existujú aj fakt také hrubé, ze do mínusu...
A ešte, je rozdiel, ci sa v tom bude dieťa pohybovať, behať, napríklad v snehu ci bude nečinne sedieť alebo bude fakt behať, sánkovať sa a taj.... Pri pohybe sa človek skôr zahreje, ako ked dieťa nečinne sedí...
Takže, ťažko poradiť, Ty musíš vedieť, co robíte vonku, o aké veľké dieťa sa jedná, akú kombinézu máte a tak...

heln
14. nov 2022

ak by uz boli denne teploty k nule, tak by som dala uz aj ja, ale teraz je u nas cez obed okolo 12 stupnov, co by sa v kombineze roztopil, ak by boli rano 2 stupne a sla by som s nim rano do obchodu v kociku tak ano, dala by som mu kombinezu. tiez nieje kombineza ako kombineza, mam aj tensiu, aj hrubsiu na vacsie zimy.

jesenzima
14. nov 2022

Môjmu 2 ročnému dávam zatiaľ jesennú bundu, pod tým má tielko a sveter. kým nebude mínus, neplánujem dávať kombinézu ...

beata_k
14. nov 2022

Ma tenku kombinezu. Pride mi to prakticke. Strcim nohy, ruky, ciapku a ide sa.