Je toto vhodná fľaša do škôlky?

minas5
12. jún 2019

Prosim poradte mi vhodnu flasu do skolky pre 4 rocne dieta. Neviem ci je lepsia so slamkou alebo bez. Budem rada aj za vase typy. Uvazujem nad touto prikladam foto. Vopred dakujem

limetka69
12. jún 2019

a naco flasku do skolky?

lubi40
12. jún 2019

my mame contigo a sme spokojni

viera77
12. jún 2019

@limetka69 Dcerka ma tiez flasu v skolke, a vlastne vsetky deti....ked sa chodia doobeda a poobede hrat von na dvor, tak si ich zoberu so sebou. V triede piju z poharikov.

limetka69
12. jún 2019

@viera77 :O mna to ani nenapadlo, ale ucitelky by povedali nieco nie? vidim stale v triede dzban s vodou, tak mna ani nenapadlo taku vec riesit. dufam, ze moj syn nie je jediny, ktoremu jeho strasna matka nedala flasu.😀

viera77
12. jún 2019

@limetka69 U nas to ma takto stanovene skolka, aby rodiacia dali detom v letnych mesiacoch uz aj flasky na vodu pri pobyte vonku. Nemame s tym ziadny problem, aspon mam istotu, ze dieta vonku v horucavach ma co piť a hlavne nezabuda piť.

beky1813
12. jún 2019

Moja nosi flasu len teraz v horucavach. A ma obycajnu z minerálky

lulu0123
12. jún 2019

To je uplne jedno aka bude.Najlepsie aby si ju vedel aj sam otvorit.U nas tiez nosia detom vonku na dvor.Ale ucitelka tym co nemaju povie ze si mozu priniest.A ked nemaju tak s nimi chodi pit dnu.Len je to jednoduchsie ked maju vsetci flase.

maciatkolulu
12. jún 2019

@minas5 veď mu kúp takí,ktorá vyhovuje tvojmu dieťaťu. Z čoho pij keď ste mimo spolu?

tosomja
12. jún 2019

@limetka69 ani moja nemala, ani ruksacik. V triede mali pitny rezim, vonku sud a capovali si do plastovych.

potomka
12. jún 2019

@minas5 ak si potrebuju nosit flasku, tak kludne moze aj takuto. Aby sa v prvom rade jej dobre pilo...

zlatica99
12. jún 2019

Hmm odkedy sa nosí fľaška do školky? To je nejaký nový trend? No ak , tak si myslím, že je jedno akú kúpiš. Môže byť kľudne aj takáto

tiumen
12. jún 2019

Môj má Equa fľašu do škôlky

siska53
12. jún 2019

@limetka69 nie, nie je jediny..🙂 u nas som si nebsimla, ze by deti mali flasky. Obcas si niektore vezme,ale to skor vtedy, ak po skolke niekam idu. Ale musia och mat v skrinke. v triede i vonku maju pohariky a každý vie,ktory komu patri.boli sme v troch skolkach (jedna sukromna) a nikde sme flasku nepotrebovali. Len na vylet, ked sli, tak vtedy aj pitie,aj občerstvenie si niesli.

annamaria4
13. jún 2019

tak ako na vylet oki to je nieco ine si myslim,. no ja som sa s tym este tiez takto nestretla, v kazdej skolke mali deticky len pohariky, aby si aj tak povediac nezavideli

krasnysen
14. jún 2019

V nasej skolke nie je z hygienických dôvodov dovolene nosit vlastné pitie, ani co i len v skrinke nechat... ak by im prisla kontrola z úradu verejneho zdravotnictva, mali by z toho zle...

petamada
27. jún 2019

my sme tiez nosili flasky prazdne cistu vodu im tam liali, celorocne, nielen v teple

michaela274
11. aug 2022

@minas5 vyskúšali ste tu flasu? Oplatí sa kúpiť?