Prosim poradte mi vhodnu flasu do skolky pre 4 rocne dieta. Neviem ci je lepsia so slamkou alebo bez. Budem rada aj za vase typy. Uvazujem nad touto prikladam foto. Vopred dakujem
my mame contigo a sme spokojni
Moja nosi flasu len teraz v horucavach. A ma obycajnu z minerálky
To je uplne jedno aka bude.Najlepsie aby si ju vedel aj sam otvorit.U nas tiez nosia detom vonku na dvor.Ale ucitelka tym co nemaju povie ze si mozu priniest.A ked nemaju tak s nimi chodi pit dnu.Len je to jednoduchsie ked maju vsetci flase.
@minas5 veď mu kúp takí,ktorá vyhovuje tvojmu dieťaťu. Z čoho pij keď ste mimo spolu?
Hmm odkedy sa nosí fľaška do školky? To je nejaký nový trend? No ak , tak si myslím, že je jedno akú kúpiš. Môže byť kľudne aj takáto
Môj má Equa fľašu do škôlky
@limetka69 nie, nie je jediny..🙂 u nas som si nebsimla, ze by deti mali flasky. Obcas si niektore vezme,ale to skor vtedy, ak po skolke niekam idu. Ale musia och mat v skrinke. v triede i vonku maju pohariky a každý vie,ktory komu patri.boli sme v troch skolkach (jedna sukromna) a nikde sme flasku nepotrebovali. Len na vylet, ked sli, tak vtedy aj pitie,aj občerstvenie si niesli.
tak ako na vylet oki to je nieco ine si myslim,. no ja som sa s tym este tiez takto nestretla, v kazdej skolke mali deticky len pohariky, aby si aj tak povediac nezavideli
V nasej skolke nie je z hygienických dôvodov dovolene nosit vlastné pitie, ani co i len v skrinke nechat... ak by im prisla kontrola z úradu verejneho zdravotnictva, mali by z toho zle...
my sme tiez nosili flasky prazdne cistu vodu im tam liali, celorocne, nielen v teple
@minas5 vyskúšali ste tu flasu? Oplatí sa kúpiť?
a naco flasku do skolky?