Ahojte milé maminky, prosím o Vaše názory. Moja rok a pol ročná dcérka spí na kojeneckom vankúši, tom veľkom. Nechce žiadnu hračku, pri každom mojom pokuse všetky vyhodí z postieľky, ani čo si sama vyberie, ani nič... skúsila som jej dať vankúš, spí na nom celú noc, váľa sa po nom, väčšinou celým telom, ale nájdem ju občas aj že ma hlavu vyloženú a spí v strede... Trápim sa či jej neškodím a či bude mať v poriadku chrbticu. Ďakujem
Moje deti v tomto veku uz vankus v postielke mali, ci je to spravne sa hadat nebudem, ale v kazdom pripade spali "stastnejsie" a spokojnejsie. Myslim, ze vankus ani ine potvory nemaju byt v postielke primarne preto, aby sa dieta nezadusilo, ale tvoja je na to uz velka myslim.
Dakujem za Vase nazory, no mala ziadne hracky v postielke nechce, vsetko vyhadzuje a s tym vankusom som ju konecne naucila zaspavat samu (doteraz sme hladkali rucicku... 🙂) a spi velmi pokojne, tak mi je velmi luto vankus vyhodit... :( Zadusenie myslim nehrozi, obavam sa hlavne tej chrbtice, ale dost cestuje po postielke, takze jedna poloha celu noc nehrozi... no uvidime, raz som jej ho zobrala a revala celu noc, spala velmi nepokojne :(
Ja som uz uvazovala jej dat paplon, ona je taky ,,valajuci,, sa typ... ale spime v spacom vaku a to nam vyhovuje a ide leto, tak sa budem s paplonom trapit?:( Chcela som z Ikei takeho krokodila velkeho, ze namiesto vankusa... tak neviem, ale som z Ke... :( a nemaju e-shop :(
taaakze dakujem za Vase nazory, vyriesili sme to tak, ze sme dali perinu, ktorou je pekne zakryta, vala sa po nej a je happy 🙂 a maminka tiez, dakujem 🙂 🙂
@jenn44 vankus zobrat a nevytahovat. deti myslim ze do 2 ci 2.5 roka by nemali mat ziadny vankus. cize ziadne vankuse ani na posteli nic nech ju to ani len nenapadne 😀 😉