Je podľa vás v poriadku ak má 19-mesačná dcéra iba 4 zuby?

filomenia
13. jún 2019

Ahojte potrebujem poradit dcerka ma 19 mesiacou a ma len 4 zubky 😏 doktorka vravi ze to je individualne ze skor ci neskor jej zubky vindu. ..ale kamosky mi vravia ze mam ist snou k zubarke aby jej dasienka prerezala 😣 mate niektora stim skusenosty

siska53
13. jún 2019

@filomenia ver doktorke nasi v tom veku mali tiez tak 3-4 zuby. Mala.mala.v roku prvy zub a druhy jej vyrastol az o dobre 2 mesiace.

ildiko36
14. jún 2019

@filomenia každ dieta je iné..niektore deticky skôr chodia, rozpravajú a skoro vyjdu zubky a niektore zase pozdejšie začnu chodit, rozprávať..aj zubky pozdejsie vyjdu..nemaj strach..všetko má svoj čas😊

jaja23
14. jún 2019

@filomenia nás má 11 mesiacov a 2 zubky

pininka1
14. jún 2019

Určite by som nešla dať prerezavat zúbky naschvál. Sú deti ktorým prvý zub vyjde až po roku.

vendulka80
14. jún 2019

Nepocuvaj kamošky lebo trepú blbosti a nerozumejú tomu. Ver lekárovi alebo sa spýtaj stomatológa. Aj zúbky maju svoj cas.

pribinak
14. jún 2019

Kamošky su retardované! Dieťa treba pred nimi chrániť!

nikpa
14. jún 2019

@filomenia k zubárka by ste už mali ísť ale nie kvôli tomu, že má málo zúbkov. Podľa mňa je to v pohode, uvidíš že čoskoro jej vybehnú ;)

nahbia
14. jún 2019

@filomenia tiež si myslím že to treba nechať tak . Napríklad s kamoškou mame rak isto staré
deti (6m) jej syn nemá ani jeden zúbok môj má 9.