Ahojte je podla vas normalne ak otec capne ( v zápale nervov) 2 rocnu dceru? Urobil to uz 2x a neviem mne to oride take… ja ju obcas tiez capnem preskočia mi nervy ale ine je to z pohľadu muza podla mna. Dakujem
keby capol tebe, tak uz ta posielaju na policiu.. ale dceru - normalka, nee 😎
ano, aj mne to pride vrcholne nevhodne..
@dagmarovita Ano suhlasim. Niekedy sa neovladnem. Je to hrozne
@lela867 tak to asi normálne nieje 🤦♀️ takto normálne vzťahy nefungujú 🤦♀️🤦♀️. Mala by si sa asi zamyslieť, že niekde nieje niečo OK...keby mňa teraz priateľ počas tehotenstva keď sa pohádame, začal škrtiť alebo čokoľvek podobné. Tak sme skončili na plnej čiare...
@lela867 Akoze problem je v pohlavi? Ak by ste mali syna, tak by to bolo ok ze ho otec capne?
@andreatytler u nej je asi taka logika, ze ona moze capnut dceru a on iba syna, rovnake pohlavie rovnakemu 😃
Vcera sa snad roztrhlo vrece s vymyslenymi pribehmi.. alebo jednoduchymi zenami 🙈
Nejake tabletky na ukludnenie nervou by ste si mali dat obaja.
na 100% vymyslene.. normalna zena sa nespyta ci je normalne ze ju muz skrti, normalna zena nezakazuje muzovi ist von a hlavne normalna zena sa tu verejne nespyta na to,ze si len tak obaja "capaju" decko po zadku .. vy dvaja sa aj pozabijajte -ale decko z toho vynechajte ... to za psychycke narusenie rodicov nemoze
Ooook ty ju capes a je to v poriadku, ale ked to spravi on, je to drama... ono ti to uz napisali, ale jedno aj druhe v poriadku nie je, to dieta ma dva roky, pre pana cim ta tak vytoci, ze ju musis capat? V tom veku staci podrzat ruky, povedat jasne nie a odviest dieta od "problemu" daleko a tam si to v klude jednoduchymi vetami vysvetlit.
Nie. Ani keď ju udries ty, ani on. Bit malé deti je úbohosť. Vychovávať sa dá aj bez násilia. To že teba škrtil nekomentujem. Ty si dospelá osoba, dokážeš sa brániť minimálne tým že s takým hovädom nebudeš. Ale dieťa sa brániť nedokáže. Pre dieťa ste celý svet, miluje vás, ste jeho jediná istota.
Odhliadnuť od faktu, že cápaním vychovávate dvojročnú 🙈.. ako prečo by si ty mohla a on nie? Naozaj si neviem predstaviť, čo musí spraviť dvojročná, aby sme ju cápali my, súrodenci, rovnako velke deti... nikomu by som to nedovolila...
Ak teba skrtil ako tehotnu, bala by som sa, aby to neostalo len pri capnuti po zadku...
@zorkahorka kriste... som čítala iba úvodný príspevok najprv... parádna dvojica...
a toto sa ešte aj množí... chúďa dieťa
@lela867 je rovnako rodič ako Ty. Jejo úlohou je tiež vychovávať dieťa a nie sa len nečinne prizerať
Nevidím žiadny rozdiel keď dieťa capnes ty ako matka a keď capne dieťa otec. Obaja máte dieťa formovať a viest
Ak ti to vadí, že ju občas capne, tak to nerob ani Ty ako matka a potom môžeš s ním debatovať o tom, že ani on by ju nemal capnut