Je normálne, ak je ročné dieťa nepokojné a nechce spať?

gerci90
23. jan 2011

Dobry den mamičky chcem sa s vami podeliť a zaroven aj opytat ci je to aj u vasich detičiek normlane...mam rocnu dcerku ktora byva strastne nepokojna(myslim že to nema s hyperaktivitou nic, teda aspon ja si myslim) ....najprv zacnem dnom....teraz nam zacina chodit takže prebehame s nou kilometre pomali, napapa sa vsetko je v poriadku len ked už vidim na nej že je nervozna , nepokojna, umrčana, a šucha si ocka...uložim ju spinkat..a tu je ten problem ona mi vobec nechce spat ani cez den ani v noci, bud si musim k nej lahnut,ale sama mi v postielke ako keby sa bala,,,pritom bola odmalicka zvyknuta v postielke..a nie pri nas v manželskej...mrvi sa aj nasej manželskej, aj v kociku,ma problem zaspat... ked ju aj utíšim do pol hod, zasa stane lebo sa mrvi, moja mama mi pov,lebo ju mala na par dni že aj im to robila,a že ked ju chytila mama za ruku tak že zaspala ..ako keby potrebovala dotyk???ja už neviem ako dalej som vycerpana.,doktorka jej dala daky sirup na spinkanie ale po nom pomalicky este horsie, chytila prave opak..tak som ho vysadila,zajtra ideme na krv na vlastnu žiadost...je takato nepokojnost u 1r,.detí normalana? alebo ma zle obdobie,a nemyslim že su to zubky už mame 8zubkov,a každy jeden sme zvladli v poohode...prosim poradte...DAKUJEM....PS: počula som aj o nejakych homeopatikach an spinkanie, ale neviem o nich nic viac...a moc ju liekmi nechcem prepchavat... :(

kaja73
23. jan 2011

Po tychto 8 zubkoch su na rade stoličky stvorky.Ak sa jej pohli v dasnach,tak s toho može byt nervozna.Nam pomaha cez den chamomila ch 15 a ch30 a na noc Viburcol.Vsetko je homeopatia.tej sa bat nemusiš.To nie je liečba,iba povzbudenie vlastnych liečivych sil organizmu.Ak si niečo o homeo naštuduješ,zistiš ,že po chem.stranke tam vlastne nič nie je.Ale funguje to-aspon na mojho 100 percentne.Ak ta viac zaujima niečo o tej homeo,tak sa pytaj cez IP.

pink_lady
23. jan 2011

8 zubkov? tak este vas caka dalsich 12 ---a ak nemate ocne, tak to mozu byt oni tie su jedny z najhorsich...alebo aj stolicky ...ale moze to byt aj separacnou uzkostou, (napr)... 😉

lilithka26
23. jan 2011

Ahoj no akoby som čitala o nas pred casom. bola som uz z malej zufala, spravala sa presne tak ako tvoja a nakoniec sa ukazalo ze to bolo zúbkami. Vratili sme sa naspat do normalu. Ja som jej tiez davala cez den chamomillu a v noci vyburcol alebo aj nurofen ked bolo zle. Cez den som ju uspavala v kocariku lebo inak to neslo. Pritom pred tym pekne zaspavala sama v postielke. V noci to bolo horsie, kazdu hodinu, dve sme boli hore. a potom som si kupila sedaliu sirup (homeopaticky) na spinkanie ked je dietatko nepokojne, davala som jej ho 10 dni zacala pekne spinkat a potom uz len viburcol a kamilku. Ja si myslim podla opisu ze aj u vas to budu zuby. Treba zatnut zuby a v,y,d,r,ž,a,ť !!! Ved do 2,5 roka by mali byt vonku vsetky a bude pokoj. 😀

adrioska
23. jan 2011

mojmu malemu sa tiez v 13 mesiacoch pokazil spanok...o pol jednej v noci ledva zaspal..ja som sa ledva udrzala bdela pri nom...boli to stolicky...tie sa dlho pripravuju, kym vyjdu...kym prva vysla, presli snad aj 2-3 mesiace...drzim palce!