Je môj 6 mesačný syn lenivý?

1111111111111
23. apr 2016

moj maly ma 6 mesiacov, od malicka som ho daval samozrejme aj lezat, ale aj do vybracneho kresielka, aby lepsie videl a hojdavali sme a tak... ked zacal viac vnimat, odrazu nechce vobec lezat, pretici sa uz, ale nezotrva dlho ani na chrbte, ani na brusku, ani sa nenatiahne za hrackami, polozim mu ju do ruky, odhodi ju/ich.. proste reve,place,bruci...musime ho az na ruky vziat, vtedy je spokojny, ale aj ked je na rukach, dlhsie, uz je zasa nedobre.. nevem co mam robit, predsa vsetke deti ak sa zacu pretacat, ta ich to zaujima, pretoze sa vedia dstat k hraskam, otacat sa za nimi...az... z toho vyjde, plazenie, lezenie a dalsie vyvojove pokroky... moj maly nic....:/// cim to podporit, ako a co mam rbit, ak mal niekto podobnu skusenost, povedzte co zabralo, dakujem

moni244
23. apr 2016

Klud, je malinky, nechaj ho tak, nech si ide vlastnym tempom

mirkakab
23. apr 2016

@1111111111111 ahoj neviem či sa to dá nejako ovplyvnit ale moja mladšia dcera bola taká istá. Teraz má 6 rokov a nič ju dlho nebaví, všetko je nuda, stále niekoho potrebuje dirigovat, večne nespokojná. Dúfam že Tebe sa podarí nejako to ovplyvniť, lebo poviem Ti pravdu nenormálne mi to berie energiu ☹

nicolle21
23. apr 2016

No nie vsetky deti to zaujima 😀 nas sa prvy x pretocil az ked mal 6mes, bol lenivy riadne, no a eraz sa nezastavi.. Zo dna na den sa pretocil, o tyzden uz sa dvihal na 4, v 7.mes sa posadil a postavil v 8 uz chodil popri nabytku.. Zo dna na den sa tie deti strasne menia, uvidis, ze o 2 tyzdne uz nebude pravda co teraz o nom pises (obrazne) 🙂

1111111111111
autor
23. apr 2016

Dakujem mamicky..som zvedava..asibsa stotoznim s druhym prispevkom,ja a manzel sme nonstop rozlietani..necgcem to prirovnavat k tomu,ja som proste cakala ze sa bude hrat ze sa vyhra na deke a nad nim hracky,ze ich bude otacat si v rucke a sam objavovat svoje moznosti popri pretacani sa podlahe..ale nic..:/

althejka
23. apr 2016

Haha, to je zlata otazka😀 Deti najradsej objavuju vsetko z nasich ruk, s nami a ked teda to inak nejde, tych 10 sekund si vystacia sami so sebou👍🏻 urcite to nie je lenivec, len ma rad spolocnost svojich rodicov. Nemaju precitany manual ani tabulky co kedy maju zacat robit, tymi sa riadime len my dospelaci a sme potom vynervaceni, ked nieco nesedi.

admin_vierka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz