Ahojte, eozmyslam, ze synovi 17m kupim nejaku babiku "chlapca", pretoze strasne sa mi paci, ako sa stara o svoje plysaky. 😅 Dava im jest pizza hracku hovori mnam mnam mnam, da ich do svojho velkeho kocika a uspava 😅 a hovori sssss. No proste na zjedenie.
Ja by som mu rada kupila aj nieco, len co ak sa ma vysmejue rodina/kamosky? Ba ze aj mu ublizujem. Raz kamoska mala pripomienky, ze nikdy by nedala kocik synovi, ved nie je gay. A pritom ma len 16m. 🤦🏻♀️
Inak hraje sa aj s autami, tlaci ich a hovori brm brm.
Pridam este kuchynu. Je pre chlapcov alebo len pre dievcatka?
Tvoj muz syna nikdy nekocikoval, ani sa onho nestaral? Lebo ak sa otec stara o svoje deti, tak je gay? 🤦♀️
Jasne, kuchynka iba pre dievcata, inak ti synacik “oteplie”. Inac si kompletna? 🙄
Prepac. Som veriaca, ale ta tvoja kamoska je fakt kravka - taka sprostost sa neda ani komentovat.
A teraz logicky pohlad.
V com je babika pre chlapca hanba? Vyznieva ako co? Ako tupelo? Debilek? A teda dievcatka mozu mat babiky, lebo su vlastne debilky?
Skus sa nad tym zamysliet... preco by to mala byt hanba?
A aj kuchynka?
Dnes je beznym standardom pri normalnych parov, ze prace uz nie su "zenske" a "muzske", ale tie, ktore sa musia spravit a nezalezi, ci mas cici, alebo sa ti nieco hompala v rozkroku.
@belllinka toto sa pytam aj ja.
Hanba je mať zastaralé názory a nie dieťa bábiku.
Keby sa chlapci nemohli starat o babiky (lebo otepleju😂), tak co su potom vsetci otcovia?? S kocikom a synom/dcerou v nom...)... a taky chlap v kuchyni, tiez nenormalna vec? Deti to len kopiruju. Moje deti mali - mame dvoch chlapcov a dve dcery - kazdy jeden kuchynku, kocik, babiku, auta, bagre, lego skladacky proste celu skalu hraciek...
@belllinka ved preto sa pytam, ako to vidite vy. Lebo podla kamosky to nie je ok. A teraz neviem, ci mam alebo nemam kupit. Ja by som mu kupila, preto s apytam vas, aky ma nazor nato niekto iny. 🙂
@anjelicek26 super. 🥰🥰🥰
Moj sa skor s babikou hra a dcera so zvieratkami. xD Kuchynku sme mali ale nezaujala. Vzdy zaujala u bratranca ale doma po 2 dnoch nuda.. Mesiac sa k nej nevratili a sla prec.
Zmen kamaratku
Určite sa stretneš s názormi aj aj. Moj kuchynku má. Ja by som kúpila, ale asi by som nebrala vonku na ihrisko. Nie kvôli hanbe ale kvôli nastaveniu spoločnosti. A inak, keď je spokojný s plysakmi...prečo chces bábiku? Videla som aj takých zajko-babiky...
Ser na kamošku a na zastaralé názory kúp mu bábiku aj kuchynku. Je to normalne. Deti sa zahrajú z hocičím čo ich zaujme. Ja mám takmer 3 ročnu dcéru a tiež si v obchode skôr vyberie traktor alebo nejaké auto ako bábiku a nemám pocit,že by bola iná.
Aj môj mal bugynku, bábiku a aj kuchynku. Vyhral sa s tým on, aj všetci jeho kamaráti, keď boli u nás. Veď aj z chlapcov budú raz rodičia či kuchári. Ale kŕmil, ošetroval, kocikoval a tak radšej tých plysakov ako bábiku
Je to praveze uplne super, moj syn sa so starsou dcerou hraval s babikami, ze su mama a otec a maju babatko, krasne sa vyhrali. Je 21.storocie kedy otcovia prebaluju, krmia, kocikuju, atd. A v kuchynke sa hral velmi rad. Mame predsa aj ucitelov v skolkach, skolach, au-pairov, kucharov, cukrarov, atd..Je to riadne skodlivy predsudok pre deti aj rodicov, ze chlapec sa ma hrat len s niecim a dievcatko len s niecim. Kup mu po com mu srdiecko pisti, bude sa vdaka tomu len rozvijat..A mozno aj kamoskine dietatko sa rado zahra a bude take spokojne, ze aj kamoska mu to kupi..
Kuchynka je určite vhodná aj pre chlapcov, však aj muži varia, sú kuchári a je to bráne úplne v pohode.
Dokonca ako veľké plus.
Ja mam 2,5 rocnu a 1,5 rocneho. V kuchynke je castejsie ako sestricka, strasne ho to bavi. Takisto kocikuje babiky a dava im papat. Chodi s ruzovym slintakom ked iny nie je cisty a dokonca uz mal aj copiky, lebo chcel aj on ked ma sestricka 🤷♀️😁. A zase opacne dcerka mu kradne auticka a bagre a su obaja uplne spokojni.
Moj syn ma 2 roky a momentalne jeho najoblubenejsia hracka, okrem auticok a lega, je prave kuchynka...prehra sa pri nej aj pol dna...a tiez sa hra s babikou, dava ju cikat, krmi ju, kocikuje...lebo to vidi u starsej a vidi to aj doma, lebo mame babo...podla mna uplne normalna vec, absolutne by mi ani nenapadlo, ze by mal byt nejaky cudny alebo co..🙄🤦♀️
Mam dvoch synov a kuchynka naj naj...kupila som plastové, kovové, drevené doplnky, veľa je lepsie veľa 😀 mame pre nich plysakov,a bola u nas aj bábika,ked mal starší syn 3 roky si požičal,potom vratil,a cakam ci aj mladší si vezme erarnu od babky. Tam sa krásne stará, kúpe, učí na nočník...nebranit detom sa hrat s rodovo zadnými hrackami. Pre nich sú to len hracky, až dospeláci z toho robí haló.
Oboje, aj bábika aj kuchynka je v poriadku. Bude sa hrať že je otecko 😉 A hlúpych ľudí nepočúvaj.
Prečo by mali byť len gender role..... Podla mňa je to úplne v poriadku..... Chlapec nemusí mať len autíčka alebo náradie, alebo oblečenie takej a takej farby, môže si vybrať co sa mu páči ❤️
Kľudne kúp kuchynku aj bábiku ja by som ti aj darovala šušu chlapčeka ale už ho nemám 😉 nieje na tom nič zlé moja dcérka sa aj s autickami hrala nech je dieťa kým môže byť dieťaťom toto mu vo vývoji neublíži ale pomôže máš zdravé dieťatko kľudne mu dopraj 👍👍👍💗
No, maminky, strasne ste ma teraz potesili. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🥰❤️
@nerya 😄❤️❤️❤️❤️❤️ supppeeeeeer
Teraz citam co tvoja kamarátka vypotila za hlúposť! U nas manžel varí, pečie,o deti sa,okrem dojcenia staral uplne rovnako ako ja. Podľa jej logiky,ked chlapček sa hrá s hračkami "pre dievča" sa stane automaticky gej....ved ľudstvo by už dávno vymrelo,leby toto je pravda 😀
Náš syn sa hrá s kuchynkou a malá dostane ako darček kočík s bábou a už sa staral o ňu ako to videl u mňa s malou. Je to super pretože sa tam naučí kopec nových vecí. Nie je to dievčenské❗️ kamoška ak má deti tak mi ich je ľúto a ak nie tak drísta.