Ahojte,
mala ma rok a ja by som šla rada do prace a teda mala do jaslí. Pred tým než ste dali dieťa do jaslí, boli ste tam pozrieť osobne ako to tam vyzerá, aký je režim, priestory, atď? Zatiaľ som pozerala iba webové stránky a neviem ci to nie je trufale zavolať tam a povedať ze sa tam chcem prísť pozrieť...
Pozerala som prihlášku a tam je potrebné vyplniť zamestnávateľa - mne pracovná zmluva v predošlom zamestnaní skocila a teda budem hľadať novu prácu. Zaváži to, že som aktuálne nezamestnana (na RD) pri prijati malej do jaslí?
Ďakujem za vaše skusenosti
Jasné bola som, dokonca sama majiteľka ma volala nech sa prídem kuknúť že mi všetko vysvetlí osobné, ukáže priestory aj dvor.
@mimi16 môžem napísať aj ja správu? Mala by som pár otázok 🙂
@mimi16 ďakujem za info
@veronikas30 jasné kľudne.
Ahoj. Moje dve staršie deti chodili do jaslí a teraz od februára ide aj najmladšia, v decembri oslávi rok. Určite je normálne ísť sa pozrieť na priestory, ja som bola a priniesla som aj prihlášku osobne, porozprávala s učiteľkami. Každé jasle na úrovni poskytujú aj adaptačný týždeň a mali by ti navrhnúť aj obhliadku. To že si na RD nezaváži, keďže súkromné jasle si hradíš. Kľudne sa pýtaj, rada ti odovzdám svoje skúsenosti. 😊