Jarné verzus letné bábätko

16. máj 2022

čo myslite je "výhodnejšie" mať jarne alebo letné bábätko?
V com vidíte vyhody a nevyhody v danych roc. obdobiach?

pauli_s
16. máj 2022

Je mi úplne jedno či budem mať jarné, letné, jesenné alebo zimné bábätko, hlavne aby sa mi to podarilo raz.

54tinka54
16. máj 2022

Malý sa narodil začiatkom augusta, ocenila som najmä to že v posledných mesiacoch tehotenstva som si dala len voľné šaty a šľapky (hocijaké topánky som už neobula). Ale zas v tom teple s veľkým bruchom to bolo miestami náročné. 🙈 Takisto malého som prvý mesiac nemusela nejak extra obliekať, to som bola tiež rada, že som s ním nemusela toľko manipulovať kvôli obliekaniu.
Ale porovnať s inými rocnymi obdobiami neviem, mám len jedno. 😀

ivangeline
16. máj 2022

Ja mam dve koncom zimy A jedno koncom leta. Leto s velkym bruchom bolo pre mna priserne! :D V zime som sa aspon mohla vyzliect...V lete sa neda zvliect z koze. :D :D

kamagma
16. máj 2022

Obidve mam letne jun/jul a nelutujem.

deti95060810
16. máj 2022

my máme január, január, jún, február...
za mňa jednoznačne jún - leto... z pôrodnice sme išli rovno s bábom na zmrzlinu - spomíname doteraz s manželom a nie sa rýchlo naháňať s bábom domov lebo je velikánsky mráz...v 24. jan.2006 bol taký mráz -27 st, že šoférom v buse mrzla nafta - mm sa nemohol dostať ani ku mne do pôrodnice....v tú noc sa narodila dcéra....

lucia147852
16. máj 2022

Ja mám zimnú a keby sa to dá vybrať, tak chcem jarné. Nie je už zima, ale ani ešte veľké teplo.

alexka89
16. máj 2022

Prvý je začiatkom jari a druhý je v polke leta

2helka20
16. máj 2022

Syn je začiatkom augusta a dcéry začiatkom marca. Ja som bola rada ze sa podarili,takže nad obdobím som nejako nešpekulovala 😅
Ale teda ak mám porovnať
- s augustovom synom bola nevýhoda neskutočne teplo,puchli mi nohy tak že mi zmizli členky, pôrod v tom teple tiež nič moc, starostlivosť po pôrode bola tiež taka ze sa s ním nedalo poriadne von lebo strašne teplo a stále mal potničky...
- s marcovymi babami to bolo lepšie,ale tehotenstvo bolo v zime a s tým bruchom si obuvat zimné topánky bolo o ničom, avšak po pôrode fajn, začalo byť už jarné,prechádzky vonku od malinká... 🙂

nevenka
16. máj 2022

@lucia147852 ja som tak rozmyslala,ze keby som mala mat stvrte, tak by som rada jarne, ako som ja. Mame koniec novembra, stred decembra (termin bol na Vianoce) a zaciatok septembra. To septembrove bolo viac v pohode, ano, este bolo teplo, nemuseli sme vela obliekat a ziadne poporodne depkg sa nekonali, zltacka odznela raz dva.

No ale to si clovek nevyberie, zeny v dnesnej dobe by najradsej vsetko naplanovali, ale to vacsinou nejde. Clovek mieni, Pan Boh meni, ako sa hovori. Dnes je vobec problem pocat, donosit a stastne a v zdravi porodit.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz