ahojte dievcence, mam dilemu. lekarka nas (10-rocneho syna) posiela do kupelov.chodite s takymi "velkymi" 😀 😀 😀 detmi ako doprovod? alebo ich posielate same? neviem si predstavit poslat ho tam sameho, lebo je taky naviazany na mna, nikde tak dlho sam nebol...ale na druhej strane myslim ze by mu to pomohlo a ziskal by viac sebadovery. keby ze isiel druhykrat, tak nemam problem, len sa neviem teraz rozhodnut.....co vy nato?
ja som bola minulý rok v lete z deťmi. Náš Matúš má 8 a ešte teraz idem s ním, ale potom už pôjde sám. Myslím si, že by to zvládol, ale ak si si nie istá, ja určite by som prvýkrát išla s ním
1.krát určite s ním. Zistíte obaja ako to tam chodí, on získa istotu a neskôr už môže ísť sám. Ja som tiež taká mama ochranár a som si istá, že nerobím chybu. Chcem mať istotu, že je moje dieťa v dobrých rukách. Predsa len, kúpele nie sú detský tábor.
ako dieťa som bola tiež v kúpeľoch - v jeho veku. Bola som s dvoma kamarátkami, no aj tak mi bolo veľmi smutno. Aj keď je pravda, že s kamarátkami to ušlo rýchlejšie a bola aj zábava, no rozhodne by som to tam sama nevydržala, a to som na našich až tak naviazaná nebola... Ak by sa jednalo o moje dieťa, určite by som išla s ním, pokiaľ by mi to možnosti dovoľovali (práca a tak 😉 )
poslala by som ho samého pokiaľ nie je zdravotne tak,že potrebuje pomoc inej osoby /nepíšeš o aké kúpele ide,či nemá problém s pohyb.aparátom napr./,budeš s ním v kontakte telefonickom a aj na návštevu môžete ísť,nech sa trochu oťuká 😉