Ma sa roztahovat pisula ked ju utieram,kupem,alebo este nie.Myslim tym len vonkajsie,nie to vnutro,alebo ako to mam nazvat.
@sandra_sul umyvaj cikulku urcite.hlavne ked tam ma take biele. Lebo mne v porodnici povedali, ze ked tam je take biele tak jej to nema vytierat lebo ze je to ako prevencia pred infekciou. no dobre teda, tak jesne ze som malinkej utierala a umyvala aj to ale vzdy som jej tam teda malinko toho bieleho nechala. no a potom som zistila ze malinkej zarastla posva.vobec tam nemala dierku, mala ju prekrytu takou priesvitnou blanou. no a ked sme prisli k doktorke tak nam povedala ze to je z toho bieleho, ze to sa jej musi davat prec. no tak potom ver doktorom. Takze radim ti, poctivo umyvaj malinkej cikulku, hlavne aby sa male pysky neprilepili o velke
@sandra_sul Urcite umyvaj aj zvnutra. Ako pisala mojkokolja moze sa stat, ze sa jej to tam zrastie a to je problem. U mojej malej sa napr. casto stava aj to, ze ked sa pokaka tak ma trosku aj dnu tak predsa jej to musim vycistit.
tak to sa stava aj nasej malej,ja len tak jemne prstom s vlhcenou utierkou jej tam prejdem,nic jej tam nerobim nasilu...v ,mudrych knihach" pisali,ze sa to vobec roztahovat nema,takze aj ked ju sprcujem,tak len tak s prstami jej to umyjem.ale nikdy som si nevsimla nic biele na suske...
@luna22 nestihla som :( najdem v archive..
Ja som vzdy trosku roztiahla a vytrela boky, do posvy som nesla, ale ako pisala dejka, ak bola pokakana, jemne som presla vlhcenym obruskom, ked kupem, tiez umyvam a ked kremujem, tak vsetko... Robila som tak aj pri starsej, ma uz cez 5 a nikdy nebol problem... Aj v porodnici ma sestricky hned poucali, ze treba vycistit, aby nebola infekcia, alergia atd...
@sandra_sul pozri teraz dámský magazín