Hryzadlo pre 7 mesačné dieťa

lucylliana
7. jan 2021

Ahojte synček mi začína úplne všetko kúsať, všetky hračky prsty , všetko čo mu príde do ruky, ma skoro 7mesiacov a ešte nemáme zúbky no asi pôjdu viete mi poradiť nejaké dobre hryzadlo ktoré nie je až tak drahé? Ďakujem 😊

evaachesa
7. jan 2021

Ahoj, skús hryzadla čo sa dajú schladiť do chladničky a tiež silikónové s vyčnelkami na masírovanie ďasien

stanulienkat
7. jan 2021

Hryzadiel mas vsade milion. Co sa tyka tvaru,velkosti,materialu,farby,ceny..... Co vyhovuje jednemu,nemusi druhemu. Co chces na hryzadle radit?

kittykat22
7. jan 2021

@lucylliana u nas bol hit ten komunisticky plastovy spendlik 😀 pretoze sa super drzal. Syn s nim 3x zaspal v kociku a mal ho este v ustach 🙂 pozri online

pribinak
7. jan 2021

Jód do dm-ky a vyber si. Ja to 2-3 eurová záležitosť, čo konkrétne chceš poradiť?

evaachesa
7. jan 2021

@kittykat22 anoo ten je peckovy...kúpila som ho na pošte 😂 potom mi ho muž strčil do sterilizatora takže sa scvrkol...kúpila som ešte jeden v dracikovi a aj teraz keď ho syn nájde tak sa s ním chvíľu zahrá, poobkusáva 😀
Inak sú fajn babylove chladiace...mám 4ks v dóze v chladničke...idú mu teraz zuby takže často mu ich dávam. Osvedčila sa aj táto opička matchstick monkey z DM

lucylliana
autor
7. jan 2021

@pribinak rada by som no DM mám 50km takze jedine čo môžem je pozrieť to na internete a tam fakt nie je poriadne vidieť ako to vyzerá

lucylliana
autor
7. jan 2021

Chvem poradiť toľko aby som to vedela kúpiť cez internet na koľko nemám možnosť ísť niekam do obchodu lebo na obrázku na nete nič nevidím ako to vyzerá poriadne

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nyphadora
7. jan 2021

@lucylliana my sme mali a stale mame hryzadla od tikiri ( chobotnicu a krokodila) a teda super su z kaucuku, dute a makke na kusanie 😊 od cca 3 mesiacoch ich dcera pouzivala. A velmi bnam pomohol cumlik a cerstve ovocie ( marhula, slivka ...). Z dm sme mali gelove do chladnicky - vobec sa neujalo hrozne tvrde a tiez monkey hryzadlo katastrofa 🤷🏼‍♀️

lucylliana
autor
11. jan 2021

@nyphadora no mne maly kúše čo mu príde pod ruku drevenne hračky plastové cumel prsty