Hry pre deti - do parku a na ihrisko

lexilaracroft
14. júl 2017

Hladame inspiraciu. Vymyslate nejake aktivity pre deti? Hupacka a smyklavna vedia pobavit. No zaujmalo by ma co dalsie sa da v parku robit. Pre dve deti 1 a 3 roky je tazke najst spolocnu aktivitu.

monca1111
14. júl 2017

Mama povie...tecie lava.. a deti sa musia na nieco postavit...zavesit..vyskriabat a rata do 5...kto to nestihol je v lave..prehral...ale 1 rocne neviem...ci vie co je lava...da sa zamenit za studenu vodu 🙂

lexilaracroft
autor
14. júl 2017

@monca1111 hahaha no vidis dobry napad ja my sme volakedy hravali rozne veci no teraz som akosi bez fantazie

monca1111
14. júl 2017

@lexilaracroft aj ja sa tesim na namety...my sme hravali len nahanacku...skryvacku a slepu babu 🙂...ale vtedy to stacilo...mali sme lepsiu volnost

myska_lili
14. júl 2017

U nas sa hraju.. nahanacky.. schovky..
Skakacka cez gumu /teda snaha 😂/
Potom kriedou nakreslit skolku...
Hrame sa s loptou..
Potom - cukor kava limonada caj rum bum - neviem ci poznate alebo lyzicky vidlicky noze - pri tom je vecne sranda lebo malinka skomoluje slova 😂
Lopticka co sa chyta na suchy zips..
Kolobezka...bike...
Zbierame kamienky... potom su po celom byte... 😁
Kamen-papier-noznice...
Atd...

lexilaracroft
autor
15. júl 2017

@monca1111
@myska_lili

Aj my sme take hravali pametam sa ze moja mladsia sestra mala na to talent no teraz som sa jej pytala a takisto vygumovana. Nic ju nenapadlo. Je smutne ze na to potrebujeme internet aby sme zistili ako sa z vlastnymi detmi hrat. Popravde jedine na co myslim ked sme vonku je aby sa nezaspinili to po prve a aby kikuska nejedla nic zo zeme ona vsetko strka do ust a hlavne aby sa nenudili. To iste som si dnes uvedomila na dvore. Vonku svieti slniecko a mojou najvecsou zabavou je povesat pradlo aby uschlo. Vedela som sa s detmi zahrat kym som nemala vlastne teraz ked mam zodpovednost tak je to ine...

monca1111
15. júl 2017

@myska_lili ostatne skvele napady...diik..ta cukor kava je co prosim ta🙂

lexilaracroft
autor
15. júl 2017

@monca1111 mne to je povedome ale uz neviem naozaj. My sme napriklad hrali sochy. Jeden je predavac a jeden zlodej a ostatny hraju sochy mozu to hrat aj traja. Dojde zlodej do obchodu pozera si sochy a potom povie predavacovi hiii kradnu vam auto a ked sa predavac obzrie a hlada auto zlodej mu ukradme sochu a musi sa schovat a ked je viac deti moze ist do obchodu este raz po dalsiu sochu a dalsiu kim ich nenajde predavac. A zakazdym povie nieco ine akoze hori vam dom a take...

stastnablcha
16. júl 2017

1 a 3 to este taketo hry nedate.. to len burat kocky a nasledne ich stavat. ale ked rozmyslam, my sme mali divadielko a draka s princeznou a sme sa neskonale zabavili. na myšky sme sa hrali aj hodne v lese sme boli... bavilo ich zbierat v lese odpadky - take co mohli ako papier a pod.

lexilaracroft
autor
16. júl 2017

@stastnablcha nasa laluska zase rada zbiera kamenky a gumicky v poslednom case je ich tu vsade vela ja neviem kto ich tu nechava ale kazdy den najdeme aspom desat. Kikuska chodi este stvornozky tak ju moc po zemi nevlacim. Predsa take dieta lahko natrafi na sklo. Hadam bude vecsia sranda ked zacne chodit