Ahojte, syn od narodenia zle spinkal, ale vždy som si hovorila že je to náročnejšie bábätko (aj povahou), a že po roku sa to zlepší a bude to lepšie. Ale opak je pravdou. Spí málo, často vstáva a veľmi ťažko zaspáva. Skúsila som rôzne metódy uspávania (okrem vyplakavania) a nič nepomáha. aj spánkové poradenstva. Trápi ma to, lebo poslednú dobu má malý vačky pod očami. Boli sme u dr. Urobila mu krvný obraz a že zdravotné je v poriadku. Aj napriek tomu sa bojím, či je zdravotne v poriadku. Stravu má zdravú, sladkosti bežné neje. Mal niekto podobnú skúsenosť?
@sorciera24 a tiež mal kruhy pod očami?
to nie, aspon nie dlhodobo....max. par dni...
Spal už aj niekde inde ako doma? Myslím napr u babky, na dovolenke v hoteli....Ako spal tam?
@slavkadi áno aspoň jeden víkend v mesiaci spíme mimo domu. A nikdy to nieje lepšie.
Lebo tiez som mala takých nočných vtacikov, čo aj ráno skoro buntosili, ale keď spali u starkej, prespali celú noc a dokonca potiahli aj do pol deviatej, neviem čím to bolo 😁 Teraz vekom sa to zlepšilo, už len dcéra ráno skoro vstáva. Spáva sám v izbe či s vami?
Ja mám presne takého nespavca doma. Hrôza
Nema vela stresu?
@slavkadi skúšali sme ho nechať aj vo vlastnej izbe, aj v postieľke aj s nami aj na matraci vlastnej rôzne 😏už o šiestej je vždy hore
Ja som si dala postieľku na dosah, a keď sa v noci budila, prestrcila som k nej ruku, pohladkala a keď ma cítila, väčšinou zaspala.
Tiez mame bujne deti...spanok katastrofa od narodenia u syna, u dcery od 1roka...toho by som tu mohla popisat, zufala som bola najme pri synovi,,napr.islo ma roztrhnut ked mi matky hovorili ze ich dieta (batola) zaspi vecer o 20tej a vstava o 7. Tento do 22hore a ok, vstavali sme neskor okolo 9),,ale do 4rokov sa vnoci budieval aj dva tri krat za noc !!!
mas proste nespave dieťa, ako ja...moj maldší syn nespal v noci vobec do 3,5 roka....zdrave dieta....kazdych 40minut sa budil v noci a reval.....uz chodil aj do skolky a ja do prace...nevyspata...na palicu (nepomohlo nič, aj ked ti tu budu vypivat rady tie, co take nezazili...)....nic mu nie je, len mas doma nespavca, no....musis len vydražť....fakt