Hrozný plač 9 mesačného dieťaťa

vasjar
6. mar 2022

Ahojte, synček už druhú noc strašne place, cez deň je všetko v poriadku ale v noci strašne place. Neviem ho ukludnit, zobudil sa celý spotený, teplotu nemá. Ako ho ukludnit? Rastie mu 1 zúbok, môže to byť z toho? Ale tak by až plakal?

bikarbona
6. mar 2022

@vasjar ahoj, moja tiez tak plakala. Bol to zubok. Najprv sme odtrpeli par noci, kym som sa odhodlala dat nurofen.

luccija
6. mar 2022

@vasjar daj mu nurofen

zuzkaa1991
6. mar 2022

@vasjar my sme od 9mes mi hrozne uspavanie noci hore s revom...ked bolo zle dala som nurofen....a vecer ked tiez nevedela zaspat.od bolesti tak nurofen na striedačku fenistil kvapky asi tak 2mesiace sme fungovali napr dni fenistil 1 den nurofen dakedy nic...ale.zas.kazdy jeden zubok sme si poriadne vytrpeli 🙈🙈 az na ocne to isli okklo 2r. Takze do 2r. Hrooza

danielahamar
6. mar 2022

nurofen 2,5ml

vasjar
autor
6. mar 2022

Dala som nurofen, hodinu vkuse place, ja som zúfalá.

ukulela
6. mar 2022

@vasjar nema sopliky? Nechyta si usko? Moji tak mali vzdy v noci naval bolesti pri zapale stredneho ucha. Ale u vas teda zrejme zuby. Na zubky aj calgel, je s lidokainom, stiahne bolest.

amelie2017
7. mar 2022

To bude z tych zubkov, daj nurofen alebo najprv vyskusaj co zaucinkuji nejake gely na znecitlivenie dasienok. Fenistil by som urcite nedavala, je to antihistaminikum, pri chorobe sa dava kvoli odpuchnutiu sliznic, s bolestou dasien nema nic spolocne.

vasjar
autor
7. mar 2022

Ahojte dievky, ďakujem za rady, dali sme nurofen a o 10 min už spinkal. Ale takýto plač ešte nemal, aj keď mu naraz rástli 4 zúbky. Mal aj sopliky, ale uška ho neboleli.
Ešte - jedno ocko ma začervenane pri kútiku, ako keby prasknuta zilka. Viete mi povedať z čoho to môže byť?

simona1712
7. mar 2022

@vasjar môže to byť aj stoho ako plakal, nášmu drobcovi sa to tiež spravilo keď viac plakal a potom mu to zmizlo