Ahojte, synček už druhú noc strašne place, cez deň je všetko v poriadku ale v noci strašne place. Neviem ho ukludnit, zobudil sa celý spotený, teplotu nemá. Ako ho ukludnit? Rastie mu 1 zúbok, môže to byť z toho? Ale tak by až plakal?
@vasjar my sme od 9mes mi hrozne uspavanie noci hore s revom...ked bolo zle dala som nurofen....a vecer ked tiez nevedela zaspat.od bolesti tak nurofen na striedačku fenistil kvapky asi tak 2mesiace sme fungovali napr dni fenistil 1 den nurofen dakedy nic...ale.zas.kazdy jeden zubok sme si poriadne vytrpeli 🙈🙈 az na ocne to isli okklo 2r. Takze do 2r. Hrooza
nurofen 2,5ml
Dala som nurofen, hodinu vkuse place, ja som zúfalá.
To bude z tych zubkov, daj nurofen alebo najprv vyskusaj co zaucinkuji nejake gely na znecitlivenie dasienok. Fenistil by som urcite nedavala, je to antihistaminikum, pri chorobe sa dava kvoli odpuchnutiu sliznic, s bolestou dasien nema nic spolocne.
Ahojte dievky, ďakujem za rady, dali sme nurofen a o 10 min už spinkal. Ale takýto plač ešte nemal, aj keď mu naraz rástli 4 zúbky. Mal aj sopliky, ale uška ho neboleli.
Ešte - jedno ocko ma začervenane pri kútiku, ako keby prasknuta zilka. Viete mi povedať z čoho to môže byť?
@vasjar môže to byť aj stoho ako plakal, nášmu drobcovi sa to tiež spravilo keď viac plakal a potom mu to zmizlo
@vasjar ahoj, moja tiez tak plakala. Bol to zubok. Najprv sme odtrpeli par noci, kym som sa odhodlala dat nurofen.