Taká “otázočka” zvedavost ako dlho trávite denný čas s dieťaťom hraním sa pri všetkom varení upratovaní návšteve pýtam sa preto lebo chcem vedieť ako je to v iných rodinách či náhodou ne zanedbávam svoje dieti 😂 ak hodinu dve pozeram tv a len sedim pri nich 😜😂
A ako sa hrajete ???
Ja vkuse vydrzim pol hodinu 🙈 a neskor sa mu tiez po chvilkach venujem. Neviem si predstavit,ze by som sa s nim cely den hrala
@mama4444 mňa hranie s deťmi nikdy nebavilo, takže som ich odjakživa zapájala do "dospelých" činnosti. Dávali veci do práčky, umývali riad, akože varili (dala som cestoviny alebo fazuľu do misky a miešali), utierali prach... Na takú ozajstný detskú hru majú starých rodičov. A teraz keď su dve uz dosť veľké, tak si vystačia samé. Z hier ma jedine bavia puzzle/stavebnice, čiže koľajnice pre vláčik staviam, alebo nejaký dom z lega, ale premáhať sa do hry nie som ochotná, deti nevyzerajú nešťastne.
@mama4444 čítame si, hráme sa s puzzle, kuchynkou, kockami, autami, cvičíme.... motajú sa okolo mňa keď varím, periem, upratujem, vysávam, pre nich je to hra tiež, to do toho čistého času nepočítam...
pozriem si aj telku a oni sa spolu hrajú sami. Majú 2 roky a rok. Čo ja viem, čistého času je to asi hodina, hodina a pol Max, čo sa iba s nimi hrám....