Ako sa hrajete s vasimi detickami???
Ake hracky pouzivate ??
🙂
mame jedinacika, prve vnuca, bratislavske babo povedzme bohatsich rodicov, plnu rit aj izbu hraciek.... uz mesiac rad "vari" tzn.trieska vareskou do hrncov (uz si vybral najoblubenejsi - ten ktory najviac trieska 🙈) a vareska mu sluzi aj ako hryzadlo kedze idu zubky. hracky su prezitok. ak bude druhe tak peniaze darujem na charitu
Hráme a na podložke, vozím ju na staršieho motorke, čítame, spievame, varíme, chodíme veľa vonku, robi tap tap tapusky, kukuk, papa, rada sa hrá so psíkom od FP, naťahuje sa s bratom atď.
@mama4444 “kde je mama?”- tzv kuki kuk, ako robi ktore zvieratko aj ked tomu vobec zatial asi nerozumie, pred zrkadlom ho mam na rukach a tocime sa, vzdalujem a priblizujem sa k zrkadlu a vydavam vsakovake zvuky, vyzvem ho nech urobi tapi tap, sedime na podlozke a ja si hadzem do vdzuchu jeho kocky alebo ine hracky a robim zvuky to sa naramne rehoce, hadzem si balon aj to ma rad, sedi a dam mu dlan nech urobi tapi tap to uz zvlada, v kuchyni na zemi mu dam 3 misky tak ich rozklada vytahuje, to iste s inymi plastovymi vecami v kuchyni. Hraciek mame kopu napr taku Noeho archu so zvieratami kazde robi svoj zvuk, hracie podlozky, knihy riekaniek, detske hracie tablety. Vacsinu sme podostavali ale super vyuzijeme. Aj take navliekacie kruzky alebo kocky ma rad, tie rad zhadzuje ked postavim vezu. Rad bucha o seba vecami. 🙂samozrejme vela pesniciek pospievam a tak