Hororové strihanie dvojročného chlapca

kristina39
2. aug 2013

ahojte....maly bude mat 2roky a strihanie je pre nas ozaj ako z hororu...len co zbada masinku uz place a ked pride k samotnemu strihaniu je to ako vreskot ☹ place hadze so sebou ale on place tak ako keby som ho zvliekala z koze...uz neviem co mam robit.nepomahaju rozpravky uplatky nic...ma dost huste vlasky a v takomto teple sa dost poti ked mu ich necham dlhsie..u kadernika sme neboli ale ja si myslim ze by to bolo rovnako ako doma ale skusim to...mate s tym niektora skusenosti???

sashabb
2. aug 2013

@kristina39 skusila by som kaderničku, mali sme rovnaky problem. Potom keď si zvykol, tak už vydržal aj doma. Predsa kaderníčka to má "v ruke" a ide jej to rychlejšie 😉

kristina39
autor
2. aug 2013

@sashabb no skusim...ale aj ja sa ho snazim co najrychlejsie uz som sa vytrenovala trva mi to cca 5 min..ale budem musiet najst nejake dobre kedernictvo 🙂

terezka1947
2. aug 2013

@kristina39 ...ajjjaaajjjaa,pozname to veeelmi dobre 😀 😀 😀
moj ma o chvilu dva rocky a uz som sa tu s mamickami radila,co a ako........nepomohli ziadne finty 😖
aj strojcek sme kupili...aj sme skusali najprv iba zvuk,aby si zvykol,potom som manzela strihala...a nic,chyti doslova amok 😒 ...a vtedy fakt nepomoze nic....tak sa hybe,place,ze aj ked sa ho snazil manzel nasilu drzat,bolo to strasne...a uz sme to vzdali,lebo skoro to bolo tyranie 😒 ...a co robim?
nooo,naucila som sa strihat noznicami...aj moj ma huste vlasy,tak ej to tazke...a najma narocne pre mna na kvalitu strihania-ale uz striham bez schodov 😀
dam si ho na stolicku vonku alebo do kupelne,pustim rozpravku a cakam,ci nieco odstrihneme...niekedy ano,niekedy cakam na vecer a manzel sa s nim hra a striham takto a niekedy to musim nechat a cakat na dalsiu-lepsiu konstelaciu hviezd 😀
mozno,ked bude vacsi,trochu sa mu to bude dat vysvetlit...teraz to ide iba takto 😒

katy1979
2. aug 2013

Tak tak skusit noznice. Boja sa strojceka. Moj sice pindal aj pri nozniciach ale nebol to taky vreskot ako pri strojceku. Zo strojceka doslova hysacil do piatich rokov. Teraz uz strihame strojcekom ale nesmie to trvat dlho.

zuzitko74
2. aug 2013

Môj bude mať desať a doteraz je mu to nepríjemné, akurát, že už pri tom nevreští. Sú aj také deti.

stanislavao
2. aug 2013

@kristina39 viete co, ja sa mu ani necudujem. ved ta masinka ma hrozne hnusny zvuk a ked mu s tym rapkate po hlave, mu brni cela hlavicka. dajte ho ostrihat kadernicke a len noznickami. nas +x plakal a potom uz si zvykol a ziadne place neboli. ta masinka na hlave vadi aj mojmu í rocnemu synovi a nie to este takemu malemu, ze ľ rocnemu.

kristina39
autor
2. aug 2013

@terezka1947 no presne to je aj u nas...len nam nepomahaju ani rozpravky a ani ked sa s nim mm hra proste nic...a noznicky na to by som si asi netrufla a ani to by asi nepomohlo lebo ani s noznickami neni kamarat....ja uz neviem ako dalej....

laurika25
2. aug 2013

my sme boli vcera 1-krat u kadernicky a maly to zvladnul s velkyyyyyyyyyym placom ale poslusne sedel na stolicke..az mi ho bolo luto..nabuduce prenechame strihanie manzelovi🙂)tak uvidime ako to zvladne potom.

kristina39
autor
2. aug 2013

no skusim najst nejake detske kadernictvo ak sa da a musime to skusit...

terezka1947
2. aug 2013

@kristina39 no ja sa tiez divim,ale neviem ako si vysvetlit ten klud pri mne a nozniciach....vrti sa,ale skor iba tak,ze sa mu nechce sediet a nie,ze place a totalne sa bojazlivo myka 😒
chodi so mnou aj ku kadernicke-najprv pozeral na mna,potom som ho mala na rukach a tak skusala strihat ona-noznice-strojcek-ale kdeeeezeee,nic...a tak skusame stale dookola s kadecim...ale fakt jedine ja a noznice 😒

terezka1947
2. aug 2013

@terezka1947 ...a este ma napadlo-noznic sa neboj.....ja mam take,kt.maju oble konce....je divne,ze strihaju 😀 ,ale naozaj su uzasne a nemam strach,ze ho zranim,lebo uz tym,ze konce nie su ostre,tak si viem ustrazit aj necakane pohnutia hlavou a neporanit ho

abbie
2. aug 2013

my strihame strojcekom, aj ked reve akoby sme ho drali z koze ... ja ho drzim a muz striha, po strihani je vsetko ok, ziadna trauma, detskeho placu sa netreba zas az tak bat 😉 tak si chvilku poreve no

ufinka
2. aug 2013

spomínam si, že sme podobne začínali s mojim synom. tiež strašné revy. tak som to vzdala a začala som s ním chodiť kaderníčke, veď predsa oni musia mať skúsenosti s takými drobcami. tá ho posadila raz na jednu hojdačku, trošku ostrihala, potom na ďalšiu, trošku ostrihala, potom mu dala autíčka, zas trošku ostrihala a výsledok bol super.. pár krát potom ešte trochu mrnkal pred strihaním, ale už to nebol ten rev ako na začiatku. potom sme tam chodili s radosťou a hneď si sadol na hojdačky bez problémov.Strihala ho len nožnicami. Strojček začala používať až nedávno, len mu najprv musela vysvetliť ako strojček funguje a odskúšať na svojej ruke, že mu neublíži 🙂