Prosím máte niekto skúsenosti z hnedými fľakmi? Chystám sa kožnej len má dovolenku. Malý bude mať 3r.prvý flak som si všimla na kotníku v Tunise... No doma sme už 2 týždne a flaky pribúdajú sú malè, väčšie... Čo s tým? Prikladám foto. Ďakujem ak sa niekto ozve kto s tým má skúsenosť
Su to pientove skvrny od opalenia, ajoje deti to maju. Na niektorych miestach moze.byt takyto pigment a opali akoby do flakata. Syn ma cely krk takyto. Ked vybledne, zmyzne to
@dadotoso dobrý deň. Prosím vás a koľko máte tých fľakov? A kto vás poslal na genetiku? Moja dcéra má podobné niečo ako je na fotkách
@nikamichal dobrý večer, dlaky sa synovi objavuju ked cez leto, cez zimu zmiznu a vytvoria sa znovu na tych istych miestach. Na genetiku nas poslala kozna. Mame ist na kontrolne testy v 6.na vysledky sme cakali rok🙈
@dadotoso naša kožná mi stále tvrdí že to je len pigment ktorý mám aj ja aj muž . Museli by sme mať aj iné príznaky a zakázala mi študovať na internete 😁🙀 momentálne sa snažím nato ani nemyslieť... nové nemá na šťastie 🙏
@nikamichal asi to tak bude lebo tiez sa nic zo synom nedeje. A mame teraz rocneho a cez leto sa mu tiez vyhodil flak na zadku a velky cez pol cela. Ale tiez som si povedala ze pigment😉.
@dadotoso aj môj 2rocny na na brušku taký maličký. Ja mám teda pigmentu až až... Cez leto som ako černoška a to sa ani nemusím opaľovať. A deti to majú po mňe.
mne to pripadá ako modrina...možno že to na foto zle vidno...