Hnedè fľaky na pokožke

dadotoso
1. aug 2018

Prosím máte niekto skúsenosti z hnedými fľakmi? Chystám sa kožnej len má dovolenku. Malý bude mať 3r.prvý flak som si všimla na kotníku v Tunise... No doma sme už 2 týždne a flaky pribúdajú sú malè, väčšie... Čo s tým? Prikladám foto. Ďakujem ak sa niekto ozve kto s tým má skúsenosť

deti95060810
1. aug 2018

mne to pripadá ako modrina...možno že to na foto zle vidno...

pininka
2. aug 2018

Su to pientove skvrny od opalenia, ajoje deti to maju. Na niektorych miestach moze.byt takyto pigment a opali akoby do flakata. Syn ma cely krk takyto. Ked vybledne, zmyzne to

dadotoso
autor
3. aug 2018

@pininka ďakujem, nikdy som sa s tym nestretla.

katarinbi
30. jún 2021

@dadotoso prosim vas zmyzlo vam to, alebo ste zistili co to je? Vdaka

dadotoso
autor
26. júl 2021

@katarinbi geneticke boli ok ale v 6 mame ist zase na testy. No asi skor len porucha piebtu cez zimu ich nema a teraz cez leto mu zase vybehli na tych istych miestach. Aj 9m teraz cez letovybehol velky hnedy flak cez polku cela.

nikamichal
25. sep 2021

@dadotoso dobrý deň. Prosím vás a koľko máte tých fľakov? A kto vás poslal na genetiku? Moja dcéra má podobné niečo ako je na fotkách

dadotoso
autor
5. nov 2021

@nikamichal dobrý večer, dlaky sa synovi objavuju ked cez leto, cez zimu zmiznu a vytvoria sa znovu na tych istych miestach. Na genetiku nas poslala kozna. Mame ist na kontrolne testy v 6.na vysledky sme cakali rok🙈

nikamichal
5. nov 2021

@dadotoso naša kožná mi stále tvrdí že to je len pigment ktorý mám aj ja aj muž . Museli by sme mať aj iné príznaky a zakázala mi študovať na internete 😁🙀 momentálne sa snažím nato ani nemyslieť... nové nemá na šťastie 🙏

dadotoso
autor
6. nov 2021

@nikamichal asi to tak bude lebo tiez sa nic zo synom nedeje. A mame teraz rocneho a cez leto sa mu tiez vyhodil flak na zadku a velky cez pol cela. Ale tiez som si povedala ze pigment😉.

nikamichal
6. nov 2021

@dadotoso aj môj 2rocny na na brušku taký maličký. Ja mám teda pigmentu až až... Cez leto som ako černoška a to sa ani nemusím opaľovať. A deti to majú po mňe.