Hnačka u 22 mesačného chlapčeka

livs25
20. jún 2020

Ahojte , dne sme 4krát hnačkovali (žltá stolica a riadne zapáchajúca).. maličký bol celý deň čulý, hral sa a dokonca mu chutilo aj papať všetko...no už pri štvrtej som sa zlakla... všimla som si,že si pcha pršteky do úst, do zadu hlavne kde sú stoličky... Netuším či tam ma všetky zubky, lebo otvoriť ústočka nechce...
Neviem či si mám myslieť, že tu hnačku ma zo zubov, alebo je to nejaká viroza ...
Nasadila som mu diétu ,no on bez mlieka je hotový a čaje mi vôbec nechce piť...neviem čím mu to nahradimu v noci to mliečko..
A podotýkam pred 3 týždňami som zmenila mlieko 3ku na 4ku,tak ma napadlo, či to nemôže mať aj z toho ..
Ďakujem za každú radu..

katarinka89
20. jún 2020

@livs25 aj my sme na Tom tak isto. Každé jedenie riedka zapáchajúce stolica už druhý deň a dieťa čulé bez iných príznakov. Sestra má rovnako staré dieťa a to iste

livs25
autor
20. jún 2020

@katarinka89 a nejdú mu zubky? A vám nič nie je? Lebo ak by bola viroza aj na vás ako mamičku by to prešlo

tanyan
20. jún 2020

odporúčam nasadiť hylak, aj tebe pre istotu preventívne. a čistú vodu nevypije? treba dopĺňať tekutiny, aby nenastala dehydratácia...
ak nevypije nič okrem mlieka, tak by som radšej dala redšie mlieko ako riskovať dehydratáciu. (laik)

livs25
autor
20. jún 2020

@tanyan práveže vody vypije za galón toho sa nebojim.. mňa uz dva dni tak to boli žalúdok, ale na záchod chodím normálne, ako vždy..

majamat
20. jún 2020

@livs25 moze to byt aj vroza. ked bola crevna viroza rozsirena a bola som v kontakte s chorymi ludmi, tak ma nikdy neprehanalo. vzdy len krce v zaludku, ani som nevracala nikdy. u kazdeho to moze prebiehat inak.

katarinka89
21. jún 2020

@livs25 mne nič, ale deti stále ladia 😂🤦 zuby idú stále ale žeby toľkým naraz a s tými istými príznakmi?