Hliva na imunitu dieťaťa

8. júl 2022

Ahojte. Keďže syn od septembra nastupuje do MŠ chcem začať a posilnením imunity. Keďže také bežné sirupy na imunitu - rinimun - sa nám neosvedčili, rozmýšľala som ze vyskúšam hlivu vo forme tabliet - vysypem do jedla - k tomu klasiku Dčko a Cčko. Mate niektorá skúsenosť s hlivou pomohla ?
Alebo odporucte niečo po čom ste naozaj videli ze zabralo. Samozrejme imunita občas potrebuje aj chorobu ale syn bol v zime stále chorý a to ešte nechodil do MŠ.
Ďakujem

zojeva
8. júl 2022

Mame hlivacika od Terézie…nám sa osvedčil ☺️ Je to od roka takze možno by som siahla po imunoglukane a ešte z počutia viem, že sú dobre ohlasy na ampcare junior …a skúsila som otužovanie to praktizujeme aj my…samozrejme v rámci normy sprcha chladnejšia nie horúca a veľmi nám pomohol zvlhcovac vzduchu, mame take dva v jednom a davam do toho aj Vincentku difuzovat, keď začne maly kašlať

horia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
8. júl 2022

@horia no ja by som chcela začať rovno s tabletkami. Dajú sa otvoriť a vysypať. Lebo čítala som ze tie sirupy sú moc sladké a to by mi syn nevypil

zojeva
8. júl 2022

ja dávam do kaše sirup, ale áno, už je dosť veľký a prehltne tabletku alebo vysypať obsah tiež do jedla sa môže môj malý ešte neprehltne tabletku...keď som dávala kolostrum tak najprv tabletkové ale vysypávala do jedla a potom tekuté kolostrum, ale za mńa predražené a bez účinku

summer23456
8. júl 2022

Ja odporúčam hlivu od značky Terézia. Dcére myslím pomohla zlepšiť imunitu. A odporúčam preplachovat nos konvičkou preventívne po príchode zo skoly