Hľadám spoľahlivý teplomer

lulus53
18. jún 2018

Prosím vás, aké bezdotykové teplomery máte? Potrebujem kúpiť nejaký fakt spoľahlivý, čo nemeria blbosti, s čo najmenšími odchýlkami (ak taký vôbec existuje...)

eririka
18. jún 2018

Ja najradšej meriam v zadku - je najpresnejšia !🙂😉

michellem
18. jún 2018

Ja mam tiez bezdotykovy,ale som absolutne nespokojna, vratila som sa k meraniu v konecniku,myslela som, ze bezdotykovym v pohode zmeriam teplotu hlavne v noci,ale zakazdym inak nameral, a to mam teplomer nie najlacnejsi, citala som nieco o kalibracii takych teplomerov, mozno som taka blba, ze som ho nespravne pouzivala, no zvaž.

moniika82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eririka
18. jún 2018

Nikdy som nechcela vedieť teplotu orientačne, ja som chcela presne a v tom nás zadokček ešte nesklamal !🙂 Len malý bol stále sklamaný 😢

iwaneta256
18. jún 2018

Vyskusaj tento https://www.alza.sk/maxi/search.htm?exps=bezdot... ma LCD displej, pamät a je bezdotykovy. Ma super hodnotenie, takze si myslim, ze neolutujes kupu. K tomu ako bonus mozes usetrit par peniazkov pomocou kuponov https://www.kuponyzdarma.sk/alza-sk/ ja by som po nom urcite siahla. 🙂

ali_inzercia
18. jún 2018

Mame CEMIO METRIC 308 SMART a nameral vzdy presne.

lulus53
autor
18. jún 2018

@eririka
@moniika82 tiež najradšej meriam v konečníku, no v noci to nie je bohviečo budiť ju takýmto spôsobom. Ja mám bezdotykový z lidla. Na čele meria chujoviny, no v uchu má odchýlku 0.5. To by sa ešte dalo zniesť, len aj tak mu nedôverujem a premeriavam ešte pod pazuchou bezortutovym. Len tým to zase trvá dlho. Mám tiež pod pazuchu digitálny microlife ktorý pri 38 teplote nezistil nič a mám rektalny omron, tomu verím. Takže zo 4 verím 2, no chcelo by to ešte ten bezdotykový.
@iwaneta256
@ali_inzercia ďakujem, pozriem.

radoslava3
19. jún 2018

@lulus53 my mame tiez bezdotykovy ale strata penazi.. to ani nekupuj.. dcerka mala 40 horucky horuca cela a teplomer nameral 37,2. Total zle.. sjoda penazi

eeffka
19. jún 2018

@lulus53 najspolahlivejsi teplomer je moje lice, mam odchylku v merani 0,3 stupna. Bezdotykove mam 2, povazujem ich za cisto orientacne, decko ma 39,3 a ono nameria 37,8, dakusticko rozdiel...
pouzivam elektronicky podpazuchovy ak potrebujem , ale kedze moje deti mavaju tak vyrazne teploty vacsinou ich len obchytam

lulus53
autor
19. jún 2018

@radoslava3 aj mne nameral také odchýlky...

lulus53
autor
19. jún 2018

@eeffka ja zhruba tiež viem dotykom, kedy ma horúčku, no podľa teplomera davam lieky. Na to mi už dotyk nestačí.

eeffka
19. jún 2018

@lulus53 mne bohuzial hej, moje dcery maju 36,5 a o 25min 39 cize tam nemam priestor na rozmyslanie , chvalabohu uz mladsia vyrasta (6+) z veku ked soms a klepala jak ratlik aby zasa nedostala febrilny krc

lubik87
19. jún 2018

@lulus53 určite neodporúčam microlife ..keď.mas make-up alebo mokré celo..čo je pri horúčke.normalna vec.odmeria.ti odveci....plánujem.kupit do.ucha tak.uvidim.co.to bude za zázrak ....🙂

radoslava3
19. jún 2018

@lubik87 my mame microlife a meria uplne zle.. ci s mejkapom ci bez neho.. akurat tak do kosa ho mozem hodit.. zbytocne vyhodene peniaze...

lubik87
19. jún 2018

@radoslava3 to áno ..ako.mozu taký šmejd predávať za toľké prachy....:/

snehuuulienka
19. jún 2018

@lulus53 idem kúpiť bezortutovy liehovy teplomer...vyzerá ako klasický starý ortuťovy,a vraj dobre meria

eeffka
20. jún 2018

@lubik87 nekupuj aj taky mam. Tak isto orientacny.

ceresnam
20. jún 2018

@lulus53 tento od Nokie výborný. Je drahší, ale stojí za to ak chceš presný a mať odmerané za sekundu.

Kúpil som ho, keď mala dcéra prvé horúčky, lebo teplomer do ucha sa neosvedčil. Keď prišiel meral som teplotu digitálnym pod pazuchu a potom rôznymi inými teplomermi. Zhruba takýto rozdiely robili
- bezdotykový do ucha +- 1stupeň
- infra na čelo +- 0.5 stupňa
- nokia +- 0.1 stupňa

https://blog.health.nokia.com/blog/2016/01/15/t...

lubik87
20. jún 2018

@eeffka ach ..no malý si už vie.pod.pazuskou odmerať ale.malu budiť kôli.meraniu v zadočku :/

lubik87
20. jún 2018

@eeffka ach ..no malý si už vie.pod.pazuskou odmerať ale.malu budiť kôli.meraniu v zadočku :/

lulus53
autor
20. jún 2018

@eeffka veď to, aj mojej dosť rýchlo stúpa teplota.
@lubik87 sestra ma microlife a meria im správne, neviem prečo vznikajú také odchýlky. Či naozaj len technikou merania... Aký do ucha ideš kúpiť?
@snehuuulienka ten mám, no dlho meria
@ceresnam ten vyzerá dobre. Cena? 🙂

ceresnam
20. jún 2018

@lulus53 cca 90eur, normálne sa dá kúpiť na svk

lulus53
autor
20. jún 2018

@ceresnam ďakujem, popozeram

snehuuulienka
20. jún 2018

@lulus53 a meria presne ten liehovy??

lulus53
autor
20. jún 2018

@snehuuulienka áno meria, len ho nechávam aj 3, 4 minúty a je to dosť náročné pri 2-ročnom dieťati

eririka
20. jún 2018

@lulus53 No aj ja som na tom podobne ! Potrebovala by som taký teplomer čo zatlačím a vyberiem 🙂 Aj vy meriate ešte v zadku ?