Prosím vás, aké bezdotykové teplomery máte? Potrebujem kúpiť nejaký fakt spoľahlivý, čo nemeria blbosti, s čo najmenšími odchýlkami (ak taký vôbec existuje...)
Ja mam tiez bezdotykovy,ale som absolutne nespokojna, vratila som sa k meraniu v konecniku,myslela som, ze bezdotykovym v pohode zmeriam teplotu hlavne v noci,ale zakazdym inak nameral, a to mam teplomer nie najlacnejsi, citala som nieco o kalibracii takych teplomerov, mozno som taka blba, ze som ho nespravne pouzivala, no zvaž.
Nikdy som nechcela vedieť teplotu orientačne, ja som chcela presne a v tom nás zadokček ešte nesklamal !🙂 Len malý bol stále sklamaný 😢
Vyskusaj tento https://www.alza.sk/maxi/search.htm?exps=bezdot... ma LCD displej, pamät a je bezdotykovy. Ma super hodnotenie, takze si myslim, ze neolutujes kupu. K tomu ako bonus mozes usetrit par peniazkov pomocou kuponov https://www.kuponyzdarma.sk/alza-sk/ ja by som po nom urcite siahla. 🙂
Mame CEMIO METRIC 308 SMART a nameral vzdy presne.
@eririka
@moniika82 tiež najradšej meriam v konečníku, no v noci to nie je bohviečo budiť ju takýmto spôsobom. Ja mám bezdotykový z lidla. Na čele meria chujoviny, no v uchu má odchýlku 0.5. To by sa ešte dalo zniesť, len aj tak mu nedôverujem a premeriavam ešte pod pazuchou bezortutovym. Len tým to zase trvá dlho. Mám tiež pod pazuchu digitálny microlife ktorý pri 38 teplote nezistil nič a mám rektalny omron, tomu verím. Takže zo 4 verím 2, no chcelo by to ešte ten bezdotykový.
@iwaneta256
@ali_inzercia ďakujem, pozriem.
@lulus53 my mame tiez bezdotykovy ale strata penazi.. to ani nekupuj.. dcerka mala 40 horucky horuca cela a teplomer nameral 37,2. Total zle.. sjoda penazi
@lulus53 najspolahlivejsi teplomer je moje lice, mam odchylku v merani 0,3 stupna. Bezdotykove mam 2, povazujem ich za cisto orientacne, decko ma 39,3 a ono nameria 37,8, dakusticko rozdiel...
pouzivam elektronicky podpazuchovy ak potrebujem , ale kedze moje deti mavaju tak vyrazne teploty vacsinou ich len obchytam
@radoslava3 aj mne nameral také odchýlky...
@lubik87 my mame microlife a meria uplne zle.. ci s mejkapom ci bez neho.. akurat tak do kosa ho mozem hodit.. zbytocne vyhodene peniaze...
@radoslava3 to áno ..ako.mozu taký šmejd predávať za toľké prachy....:/
@lulus53 idem kúpiť bezortutovy liehovy teplomer...vyzerá ako klasický starý ortuťovy,a vraj dobre meria
@lulus53 tento od Nokie výborný. Je drahší, ale stojí za to ak chceš presný a mať odmerané za sekundu.
Kúpil som ho, keď mala dcéra prvé horúčky, lebo teplomer do ucha sa neosvedčil. Keď prišiel meral som teplotu digitálnym pod pazuchu a potom rôznymi inými teplomermi. Zhruba takýto rozdiely robili
- bezdotykový do ucha +- 1stupeň
- infra na čelo +- 0.5 stupňa
- nokia +- 0.1 stupňa
@eeffka veď to, aj mojej dosť rýchlo stúpa teplota.
@lubik87 sestra ma microlife a meria im správne, neviem prečo vznikajú také odchýlky. Či naozaj len technikou merania... Aký do ucha ideš kúpiť?
@snehuuulienka ten mám, no dlho meria
@ceresnam ten vyzerá dobre. Cena? 🙂
@lulus53 a meria presne ten liehovy??
@snehuuulienka áno meria, len ho nechávam aj 3, 4 minúty a je to dosť náročné pri 2-ročnom dieťati
Ja najradšej meriam v zadku - je najpresnejšia !🙂😉