mala je uz vacsia a celu noc pekne spinka, preto by sme si chceli s manzelom obcas vybehnut vecer von. Nakolko nam ju z rodiny nema kto postrazit, elbo byvaju v BA, tak zhanam nejaku sikovnu pani alebo kocku, ktora by u nas vecer ostala, pokym by sme sa nevratili. Byvame v Zalesi, tak by bolo najlepsie, keby to bol niekdo z tadeto alebo okolia, aby som ju potom mohla hodit domov. Neviete nahodou o niekom spolahlivom, kto si chce obcas privyrobit nejake peniazky? Dakujem za vsetky info 😉
ja som z Bernolákova.prepacte ze odpisujem tak neskoro,ale v celej dedine sme nemali tri dni internet 🙂
Ponuka je aktuálna? 🙂
Dobrý večer. Volám sa Niky , mám 19 rokov. Mám zopár skúseností so strážením detičiek v zálesí a okolí, nakoľko deti zbožňujem. Som priamo zo Zálesia takže dobehnúť kedykoľvek by skutočne nebol problém. V prípade záujmu ma kedykoľvek kontaktujte na tel. č. 0918 651 184. Dakujem 🙂
Dobrý večer.. chcela by som sa opýtať, či je ponuka ešte aktuálna, mala by som záujem 🙂 ďakujem
@nikusena dobry vecer Niky, ospravedlnujem sa, ze sa ozyvam az dnes,ale nejako mi to zblblo a nasla som si odkaz az dnes.
To som rada, ze sa mi ozvala kocka zo Zalesia, lebo vacsinou to boli baby, ktore by museli dochadzat zo Senca a podobne.
Ako som uz pisala, mi by sme potrebovali postrazit malu v noci cca od 20.00 hod na 4-6 hodin, keby sme si chceli obcas vybehnut medzi ludi 😉 Nevadilo by to takto v noci?
Mala spinka celu noc, takze potrebujeme len kocku, ktora tu bude sediet a v pripade potreby nam zavola.
Vedeli by sme sa stretnut, aby sme sa aj videli pred tym, ako sa dohodneme na strazeni?
My byvame na Polnej. Lydka
Ahojte maminky, som pani učiteľka na ZŠ ale prax mam aj 4 roky v MŠ pri najmenších detičkách. Bývam v BA-Ružinov a rada opatrím Vašich drobcov v poobedňajších hodinách :D cez leto nieje problém cely deň, či večer. Moja e-mailová adresa: b.madarova@gmail.com, tel.číslo: 0948089898
opatrim vase dieta,som priamo zo senca a nieje problem aj u mna doma.mam 32 rokov a mam 1 dieta.pracovala som v sukromnej skolke v ivanke a skusenosti mam.moja emailova adresa,terka80@azet.sk.
@blavacka Dobry den prajem rada vam pomozem
@blavacka zeby ja?je to moje hobby a praca a mam to ku vam len 45minut,zial letecky 😀
http://tageskinder.blogspot.com/ drzim palce nech sa vam podari niekoho najst.