Hipp vs. Beba pre 2-týždňové bábo?

lujzalujzicka
4. mar 2020

Mamičky idem si po radu, neprechádzal niekto z UM Hipp na Bebu alebo opačne ? Mám taký problém že mám malo mliečka a malého dokrmujem. Prešli sme z Hipp na Beba pretože sme si mysleli že ho bolí bruško z hipp opak bol vsak pravdou že sme mu davali malo a plakal lebo bol hladný...to sme ale zistili až vtedy ked sme už prešli na Bebu.Prešli sme na Beba ale od vtedy malý kaka len raz za den a vela a s plačom a hodiny sa pokusa vytlačit. Celkovo mám pocit že Hipp ho viac nasýtil a vtedy mal kakinu 3 x denne. Nepostrehli ste niečo podobné pri prechode ? Budem vdacna za všetky postrehy, Diky

renatka1985
4. mar 2020

Niekedy to moze trvat aj viac, ako len dve znacky UM, kym najdete to spravne. Bebu by som okamzite vymenila, ak mu sposobuje zapchu.

evitka83
4. mar 2020

@lujzalujzicka ja som presla z nutrilonu na hipp. Tiez mala dcera problem so stolicou. Upravilo sa to behom jedneho dna, ako sme presli na hipp

simona92101
4. mar 2020

@lujzalujzicka 2 tyzdnovemu babatku by som tak casto nestriedala mlieka,este si nestihlo brusko zvyknut na jedno mlieko.ak z Hipp kakal 3x denne a nebola riedka stolica,tak staci bud zvysit davku alebo davat castejsie.niektore mlieka su sytejsie,vid Nutrilon,Sunar,Beba,dieta sice zasytia na dlhsi cas ale tak isto aj mozu sposobit zapchu-tvrdsiu stolicu..kazdemu vsak sadne nieco ine,no treba vydrzat aspon 2-3 tyzdne pri jednom mlieku a postupne skusat ine,cize primiesavat nove mlieko a znizovat davku toho povodneho

brita7777
4. mar 2020

Obe deti mali hipp. Dcerka od 2mesiacov ako dokrmovanie. Syn az od 6m tusim. Nikdy sme nemali s tym mliekom problemy.

lujzalujzicka
autor
5. mar 2020

dakujek za reakcie.

zuzana_ilkova
10. mar 2020

Ahoj moj maly bol asi 3 tyzdne na Bebe ale mal problemi s vylucovanim, teraz je na Hipp a som nad mieru spokojna stolica v pohode bez bolesti a pribera mi viac ako na Bebe urcite som za Hipp ak nema babo ine zdravotne problemi( nam sa pridruzila pravdepodobne alergia takze zrejme budeme musit menit mliecko :( co je skoda lebo z hipp som bola nadsena) ...hipp sa mi zda sytejsie mliecko ako beba a je menej sladke co je podla mna plus...