Ahojte maminky, chcem sa poradiť či existujú ortopedicke gumaky? Ale ako ste to riešili, ak deti maly nosiť orto obuv s klenbou a vonku bolo taketo uprsane pocasie? Alebo kupit do gumakov samostatne vlozky? Ďakujem krasne 🙏
@simsalabim My chodíme cvičiť k fyzioterapeutke a ta nam aj do snehul odporučila vlozky kúpiť tak myslim, ze to je také podobne. Len viem, ze aj Protetika aj befado maju gumaky a to su znacky s klenbou, ale neviem ake su tie gumaciky 🤷
Za mna najlepsie gumaky su demar a k tomu s dokupili ortopedicke vlozky od protetiky.
No asi zalezi aj toho, kde byvas a podobne, moje deti gumaky vzdy vyuzili iba par krat. Ani sa neda povedat, ze raz za tyzden.
kúpila by som do nich len vložky. však gumáky sa obúvajú fakt len príležitostne. a zase nemusí mať nonstop tie vložky na nohách, tak aj keby tam neboli sa podľa mňa nič nestane za tú chvíľu.
@titla veru nad nimi som rozmýšľala lebo mame snehule Demar a su skvelé 👌
@simsalabim My chodíme von skoro stále aj doobeda aj poobede pokial extra neprší. A keď su všade mláky najväčšia radosť je pre malého sa prechádzať a hľadať mláky, takze sme casto von aj ked je všade mokro a blato 🙈
Aj my sme tak chodili, radi skakali v kaluziach a pod., no moje deti mali talent sa komplet zamocit napriek gumakom a obleceniu do dazda. Nechapem, ako sa im to darilo, no vzdy boli mokri od hlavy po paty a von sme dlhsie ako hodinu kvoli tomu nevydrzali.
Asi by som kupila samostatne volnepredajne vlozky... ale kolko casu ti realne stravi v tych gumakoch? je to nutne, aby v nich bola klenba?