Gumáky s ortopedickou vložkou

17. feb 2022

Ahojte maminky, chcem sa poradiť či existujú ortopedicke gumaky? Ale ako ste to riešili, ak deti maly nosiť orto obuv s klenbou a vonku bolo taketo uprsane pocasie? Alebo kupit do gumakov samostatne vlozky? Ďakujem krasne 🙏

simsalabim
17. feb 2022

Asi by som kupila samostatne volnepredajne vlozky... ale kolko casu ti realne stravi v tych gumakoch? je to nutne, aby v nich bola klenba?

autor
17. feb 2022

@simsalabim My chodíme cvičiť k fyzioterapeutke a ta nam aj do snehul odporučila vlozky kúpiť tak myslim, ze to je také podobne. Len viem, ze aj Protetika aj befado maju gumaky a to su znacky s klenbou, ale neviem ake su tie gumaciky 🤷

titla
17. feb 2022

Za mna najlepsie gumaky su demar a k tomu s dokupili ortopedicke vlozky od protetiky.

simsalabim
17. feb 2022

No asi zalezi aj toho, kde byvas a podobne, moje deti gumaky vzdy vyuzili iba par krat. Ani sa neda povedat, ze raz za tyzden.

flofli
17. feb 2022

kúpila by som do nich len vložky. však gumáky sa obúvajú fakt len príležitostne. a zase nemusí mať nonstop tie vložky na nohách, tak aj keby tam neboli sa podľa mňa nič nestane za tú chvíľu.

autor
17. feb 2022

@titla veru nad nimi som rozmýšľala lebo mame snehule Demar a su skvelé 👌

autor
17. feb 2022

@simsalabim My chodíme von skoro stále aj doobeda aj poobede pokial extra neprší. A keď su všade mláky najväčšia radosť je pre malého sa prechádzať a hľadať mláky, takze sme casto von aj ked je všade mokro a blato 🙈

simsalabim
17. feb 2022

Aj my sme tak chodili, radi skakali v kaluziach a pod., no moje deti mali talent sa komplet zamocit napriek gumakom a obleceniu do dazda. Nechapem, ako sa im to darilo, no vzdy boli mokri od hlavy po paty a von sme dlhsie ako hodinu kvoli tomu nevydrzali.