Vedeli by ste prosim niekto odporucit dobreho fotografa na fotenie babetiek (okolie Bratislavy)
Vopred dakujem
@29simona29 ďakujem, môžem sa spýtať koľko fotiek urobí za tých 50eur?fotil Vás v domácom prostredí?
@tani2 fotenie bolo doma lebo ma mobilný atelier a za 50eur dáva tusim 10ks,ale my sme chceli 20ks tak sme priplatili trochu.
Lenka Valentova- fotolienka. Cierna voda pri Ba
Ahojte, aj ja ponúkam novorodenecké fotenie v rámci BA. Novorodeniatka fotím kratšie, preto mám newborn balíček zatiaľ v uvádzacej cene.
Moja aktuálna tvorba je na FB www.facebook.com/mirush.fotografka 🙂
Novorodenecké fotenie v BA robia vo Vajnoroch FOTOLIENKA - Lenka Valentová a Tana Wilhelmova - obe maju svoje stranky a aj na fb sa daju najst. Obe su certifikovane fotografky a venuju sa babatka uz dlhsi cas. Treba sa ale objednat este pred narodenim babatka, lebo tie newborn fotky sa fotia do 14 dni veku
Odporucam fotenicko.sk
Ahojte, hladam rodinku s malym babatkom (vek max 4 mesiace) na fotenie - rozsirenie si portfolia, tzv. lifestyle fotenie u Vas doma, pripadne u mna v atelieri (Ruzinov). Podmienkou je moznost zverejnit vybrane fotografie na mojom webe a FB. Neplatite nic, odovzdam Vam 10ks upravenych fotografii 🙂
@lucka_0906 ahojky prosim ta mohla by si ma kontaktovat kludne aj na IG (ker_olajn). Vdaka 🙏🏽
@tani2 pozri Tibor Kosztanko, www.kosztanko.com, ma super referencie, fotil aj mojho synceka a som veľmi spokojná