Fľaša Medela pre plne dojčené dieťa

dominiak
23. jún 2020

ahojte. Chcem sa opytat na skúsenosti s fl.medela. mam polrocnu, plne dojcenu dcerku a nedavno som potrebovala niekam byt v urcity cas a malu trebalo krmit. Zasobu mliecka v mrazničke mam, lenze mamina ktora mi na nu dohliadali ju nenakŕmila .. Vobec nechcela fľašu.musela som sa ryzhlo vratit lebo plakala a ani po polhodine flasku nevzala. Ale prsnik v sekunde 😁😁 Priznam sa ze fľašu som jej davala len vynimocne kym bola este mala (1-3mesacna) a prespala kojenie. Ze som sa musrla odsat akratko na otovstala 😊 inak vzdy len prsnik. No ale teraz uz tyzden sa snazim.a ona nie a nie... pouzivame avent flasea vygooglila som ze tato medela by mohla byt dobrou cestou. Mate skusenossti? Pripadne ine tipy? Vdaka

martyzpp
23. jún 2020

Ja odporúčam Avent natural sklenenú fľašu s najmenším cumlíkom. Malého dokrmujem jednou fľašou denne od 5. mesiaca, už má rok a stále je cez deň a v noci kojený a večer jedna fľaša UM. Kojenie vôbec nepokazila.

ivangeline
23. jún 2020

Ono, to treba robiť častejšie, aby si dieťa zvyklo. Môj sa zoznamoval s fľašou dlho...keby ste možno od mala pravidelne aj fľašu...možno ako pani píše, že raz za deň... Aby na to nezabudlo. Predsa je to iné z fľaše.

luba41
23. jún 2020

a načo učit na flašu? nikdy nepotrebuje pit z flaše..ak chceš ešte dojčit, tak ti flaša pokazí dojčenie - áno, aj v tomto veku / je jedno, či dávaš cez to vodu alebo mlieko/.tekutiny dávat poharikom..prípadne ak nie si doma - tak nech dá niekto iný, redší príkrm,
@dominiak

gayano
23. jún 2020

Hej, mala s nou obcas pila mm, potom aj cez pbycajnu z dm, ale jej to bolo asi jedno 🙂 Nepokazilo sa nic, dojci sa doteraz (2,5) a vyzera, ze dalsich 10 r bude 😀