ahojte. Chcem sa opytat na skúsenosti s fl.medela. mam polrocnu, plne dojcenu dcerku a nedavno som potrebovala niekam byt v urcity cas a malu trebalo krmit. Zasobu mliecka v mrazničke mam, lenze mamina ktora mi na nu dohliadali ju nenakŕmila .. Vobec nechcela fľašu.musela som sa ryzhlo vratit lebo plakala a ani po polhodine flasku nevzala. Ale prsnik v sekunde 😁😁 Priznam sa ze fľašu som jej davala len vynimocne kym bola este mala (1-3mesacna) a prespala kojenie. Ze som sa musrla odsat akratko na otovstala 😊 inak vzdy len prsnik. No ale teraz uz tyzden sa snazim.a ona nie a nie... pouzivame avent flasea vygooglila som ze tato medela by mohla byt dobrou cestou. Mate skusenossti? Pripadne ine tipy? Vdaka
Ono, to treba robiť častejšie, aby si dieťa zvyklo. Môj sa zoznamoval s fľašou dlho...keby ste možno od mala pravidelne aj fľašu...možno ako pani píše, že raz za deň... Aby na to nezabudlo. Predsa je to iné z fľaše.
Hej, mala s nou obcas pila mm, potom aj cez pbycajnu z dm, ale jej to bolo asi jedno 🙂 Nepokazilo sa nic, dojci sa doteraz (2,5) a vyzera, ze dalsich 10 r bude 😀
Ja odporúčam Avent natural sklenenú fľašu s najmenším cumlíkom. Malého dokrmujem jednou fľašou denne od 5. mesiaca, už má rok a stále je cez deň a v noci kojený a večer jedna fľaša UM. Kojenie vôbec nepokazila.