Prosím vás,neviete čím to môže byť ak má dieťatko pri papani (3mesice,um.mlieko) také ružové fľaky po tvaricke?potom zmiznú,pár dní to môže mať už.Dakujem
@nika82 aj mne napadlo,lebo moc pahltne papa až sa spoti😁ďakujem asi som chcela pocut aj iný pohľad na vec
@dajana1983 tak mozno ti niekto napise aj ine, ale dobre je ze to zmizne
Skús dať cumel s väčšou dierkou
Mne tiez naly papal hltavo, a spotil sa na cele ked som dala vacsi cumel prestalo to, alebo len trosku zvacsi dierku rozohriatou ihlou na cumli ktory mas teraz...fliaciky moze mat z namahaveho tahania alebo mozno aj nevhodne mlieko akoby “alergicka reakcia” ale skor si myslim ze je to namahou
@zuzana_ilkova máš pravdu je to námahou ,on ma flasku,ktorá má ten sací sposob-mlieko ani nekvapne až kým nepotiahne,lebo on hltavo papal a tieklo mu to všade .Táto ma tri dierky a on ako ju chytá sa otočí a zrejme ju nahnem na tú dierku,kde to ide najpomalšie 🤦🙊
@dajana1983 jaaaj no tak mu skus zmenit cumel ja pouzivam canpoon babies maly mi ani cez iny nevie pit, doteraz mal 1 velkost teda do pol roka a uz som mu zmenila na 2velkost ...z 0velkosti vobec nekvapkalo mlieko,z 1velkosti cumlika mlieko sem tam kvaplo, takze musel tahat a teraz co ma 2velkost v pohode nieje to taka rychlost aby dieta nestihalo prehltat a ja uz aj prikrmujem takze je zvyknuty na hltanie aj sanie
@zuzana_ilkova aj ja mám tu značku fľašky😊
moze to byt namahou pri cucani