Ahojte prosím vás moja 10 dňová dcérka má takéto očká myslíte že je šanca že bude mat očká modre alebo zelené? Či skôr hnedé ? Len tak som zauvažovala že sa váš opýtam
Neda sa to povedat, mne malej isli z modrej na uplne tmavo hnede 🙂
je to na jeden trik.... treba babo nastavit proti slnku, aby mu svietilo priamo do oka a ty sa na duhovku pozri z boku a malo by ti ukazat aku bude mat farbu. mne to vyslo. skus.
@salome123 ďakujem krásne
@ivanka1997 mala ma presne také oči a teraz ma také modrozelene a malý ma tiež také, uvidíme ako sa sfarbia 🤷♀️🤔
Deťom sa začínajú meniť oči okolo pol roka ak nie aj skôr - vtedy už človek vie predpovedať aké mu ostanú, po narodení sa to povedať neda.. všetky moje deti mali po narodení takéto očká a prvý syn má modro-sede a druhá dcéra a tretí syn majú tmavohnedé..
Tazko povedat, kedze detom s farba oci meni a dokaze sa premenit na uplne inu farbu. No uz tieto su podla mna krasne takze casom len uvidis, pri akej farbe nakoniec skoncia
@ivanka1997 myslím že takúto farbu očí má väčšina bábätiek (aspoň čo ja poznám). Aj môj syn mal a zmenili sa mu na tmavohnedé. Ale myslím, že teoreticky sa môžu zmeniť na akúkoľvek farbu
vacsina babatiek ma takuto farbu oci po narodeni.
z vlastnej skusenosti pri pocte detoch 4 kusy mozem potvrdit ze pri narodeni mali vsetci taketo a teraz maju
1. syn zelenosede
2. syn uplne svetlomodre
3. syn tmavohnede
4. dcera ma ziarivo zelene
ako pisali vyssie, farba oci sa meni. kamoskinej dcere sa dokonca v siestich rokoch zmenili z modrozelenej na tmavohnedu a z blond vlasov ostali hnede.
Normálne mávajú novorodenci modré oči
Ved podla rodicov, ak nikto z rodicov nema hnedu ani dieta ju mat nemoze. Ak ma tak sanca na hnedu ci zelenu je. Nas maly mal tiez taketo a v 2 mes tak blednu uz trosku. Ja mam sivomodre a muz svetle zelene. Cize urcite to bude jedno z nas ci kombi
@ivanka1997, @salome123 opatrne s tym nastavenim oci proti slnku. Malicke deticky maju ocka velmi citlie lebo maju malo pigmetu. Nas ani pri okne nemohol byt... hed sa mrastil.
Nas mal taku istu farbu a zostla mu... vobez ziadna zmena. Aj vlasy.
moja mala podobne a vsetci hovorili ze sa jej zmenia na hnede, lebo aj ja mam hnede a oni jej ostali modre. takze neda sa to urcit, zatial ma babatkovske. mile babatko.