Farba očí dieťaťa

laurasz
6. mar 2024

Ahojte len tak pre zaujímavosť, malý má 8 mesiacov a doteraz mal pekné modré oči (iné ako tie s ktorými sa narodil) teraz ich má povedzme zeleno hnedé. Ja mám hnedé a manžel také zvláštne zelené je možné že bude mať hnedé ešte alebo by mu už zostali také ako má?

anjelicek26
6. mar 2024

Moji maju dodnes také burkove, občas modré občas sede občas olivové... tiež kombinácia hnedých a modrých u nás rodicov...dcérka má 8 a ma stále takéto...

8853
6. mar 2024

Na tmavohnede to uz asi nedotiahne. Nasi mali zozaciatku uplne az neprijemne vyrazne modre oci a okolo roka sa im zmenili na tzv hazel po manzelovi

laurasz
autor
6. mar 2024

@anjelicek26 no to mi príde taká podobná farba asi len treba vyčkať že aká farba z toho nakoniec bude

laurasz
autor
6. mar 2024

@8853 no ja mám také typické hnedé ale muž má teda všelijaké oči nedá sa povedať že typické zelené

lenka2710
6. mar 2024

@laurasz moja keď sa narodila mala prenikave modré oči, až nepríjemne prenikave! Teraz ma deväť a ma nejaké modro zelené, nedá sa presne určiť, manžel má tiež také! Ja mam hnede a mladší syn má skoro až čierne, strašne tmavé oči

laurasz
autor
6. mar 2024

@lenka2710 môj malý mal zas také tmavomodré a potom mu išli do siva, chvíľu mal pekné modré a teraz sa mu priam z jedného dňa na druhý začali takto meniť tak som zvedavá aké ich nakoniec bude mať 🙂

miadi
6. mar 2024

Moze sa to zmenit zatial je to taka neurcita farba dcera to mala podobne este boli najprv sedo modre a potom okolo roku sa to ustalilo na hazel.. na foto vyzeraju ako klasika hnede (uz mam stary phone zle foti) na prvy pphlad tiez ale ked sa lepsie pozrie clovek vidi tam zelene a sive tony. ( rodicia mame hnede oci aj vsetci len Moja babka mala modre a brat mà modro zelene co menia farbu Podla nalady ci pocka) je to Sranda ako sa tieto veci vedia menit. Dcera sa narodila mala hnede vlasy tie vypadali a v roku mala blond a tak 4r bola skoro az albino a teraz v 8r je zas tmavnu na taku medium blond ) a to tiez mà len po tej modrookej babke. Z muzovho rodu su vsetci tmavovlasy taliani. Tie oci uvidis az o rok dva na isto ..

laurasz
autor
6. mar 2024

@miadi sranda toto naozaj aj malý sa narodil s tmavohnedymi vlasmi a teraz ako mu rastú už nové má ich také do blond

miadi
6. mar 2024

@laurasz este mozu byt svetlejsie jej zacali tie nove svetlo hnede potom som si vsimla ze korienky mihalnice mala blond aj ovocie svetlejsie ., a potom tie vlasy nove total zblomdateli 😄syn mal cierne ked sa narodil a mà gastanove. Prve 3r mega kucerave a teraz su rovne .

avanka
6. mar 2024

@laurasz ja hnedozelene, manžel tmavohnedé. Starší syn mal od narodenia tmavohnedé, mladší nádherné modré. Neskôr sa mu zmenili na zelené a v 9 mesiacoch na hnedé

simca06022011
6. mar 2024

moja isla z krasnych modruckych na uplne tmavo hnede, ja mam modro zelene, otec ma take zabacie (to su take tie medzi zelenou a hnedou, svetle).. a ona ma po dedovi totalne tmavo hnede oci :D Len nepamatam si ako to postupovalo vobec.. ale do roka mala podla mna farbu uz hnedu ustalenu. musim pozriet fotky: )

laurasz
autor
6. mar 2024

@miadi no malý má také do hneda obočie a mihalnice tmavšie tak uvidíme či mu stmavnu ako keď sa narodil alebo bude blondacik
@avanka tak to som zvedavá aké bude mať nakoniec oči keď sa to môže ešte zmeniť

tykat
6. mar 2024

@laurasz jedina istota je ak maju obaja rodicia modre oci, vtedy na 99,999% bude mat dieta modre oci, je tam že 1% moze mat zelene ale nezvykne, inak moze mat dieta oci akejkolvek farby, takze len pockat 🙂

cookie29
7. mar 2024

Starsie dieta malo modre oci do cca 5rokov, sice presli viacerymi odtienmi modrej a boli tam aj sivaste odtiene. ale okolo 5 r sa to zmenilo a teraz ma oci takej zvlastnej farby. Nikdy neboli svetlomodre, ale prve 3 roky boli jednoznacne LEN modre....