Ahojte len tak pre zaujímavosť, malý má 8 mesiacov a doteraz mal pekné modré oči (iné ako tie s ktorými sa narodil) teraz ich má povedzme zeleno hnedé. Ja mám hnedé a manžel také zvláštne zelené je možné že bude mať hnedé ešte alebo by mu už zostali také ako má?
Na tmavohnede to uz asi nedotiahne. Nasi mali zozaciatku uplne az neprijemne vyrazne modre oci a okolo roka sa im zmenili na tzv hazel po manzelovi
@anjelicek26 no to mi príde taká podobná farba asi len treba vyčkať že aká farba z toho nakoniec bude
Moze sa to zmenit zatial je to taka neurcita farba dcera to mala podobne este boli najprv sedo modre a potom okolo roku sa to ustalilo na hazel.. na foto vyzeraju ako klasika hnede (uz mam stary phone zle foti) na prvy pphlad tiez ale ked sa lepsie pozrie clovek vidi tam zelene a sive tony. ( rodicia mame hnede oci aj vsetci len Moja babka mala modre a brat mà modro zelene co menia farbu Podla nalady ci pocka) je to Sranda ako sa tieto veci vedia menit. Dcera sa narodila mala hnede vlasy tie vypadali a v roku mala blond a tak 4r bola skoro az albino a teraz v 8r je zas tmavnu na taku medium blond ) a to tiez mà len po tej modrookej babke. Z muzovho rodu su vsetci tmavovlasy taliani. Tie oci uvidis az o rok dva na isto ..
moja isla z krasnych modruckych na uplne tmavo hnede, ja mam modro zelene, otec ma take zabacie (to su take tie medzi zelenou a hnedou, svetle).. a ona ma po dedovi totalne tmavo hnede oci :D Len nepamatam si ako to postupovalo vobec.. ale do roka mala podla mna farbu uz hnedu ustalenu. musim pozriet fotky: )
Moji maju dodnes také burkove, občas modré občas sede občas olivové... tiež kombinácia hnedých a modrých u nás rodicov...dcérka má 8 a ma stále takéto...