Ahojte mám 6 týždňovú dcérku a stále mi príde ako keby krochkala alebo čo take cudne zvuky vydáva aj keď spi ako keby chrapala je to normálne alebo mám s tým zájsť k lekárovi
@malinajahoda a papala normálne či nemohla polikat
@deniska2222 normálne pila mlieko a sem tam vygrcla trosku mlieka.
Moja papa tiež pekne stále je hladná nezvracka ani
@deniska2222 ani naša moc negrckala. Len sem tam za lyžičku. Ak pôjdete do poradne, povedz to lekárke, že sa ti nezdá to dýchanie.
Ja som v gb bola som u lekára má vysmial že nič jej nie je pokial papa ale tá čo ja viem
@deniska2222 pridala som sa k tejto téme, nás dvojtýždňový tiež nejako chrochce a neviem čo s tým, keďže sa obávam rovnakej reakcie u lekára... Aj priateľ len pokrútil hlavou, že čo čakám kým nemá teplotu... Ale aspoň poppcuvat dýchanie by mohli či nie je zahlieneny alebo tak...vás aspoň vyšetrili?
@nerya nie len jej pozrel do úst či ju neboli hrdlo a sa smial že nič jej nie je tiež ju ani nepopocuval uvidíme čo dalej
Ahojte dievčatá...moja dcerka vydavala podobne zvuky....take krochkacie alebo ako keby mala hlieny v nose a to jej tam bublalo...doktorka mi povedala ze su to nedovyvinute chrupavky a tie ked dycha tak rezonuju...vraj je to bezne..vola sa to tusim stridor novorodencov a ze to samo vymizne asi do pol roka...tak aj bolo...aj ked niekedy to ,,krochanie" bolo fakt hrozne...
Moja dcérka mala toto bolo to dosť intenzívne nedalo sa pri nej spávať vola sa to stridor otvorený hrtan boli sme s tím na orl kde nám odporučili zvýšenú polohu pri spánku v roku sa to spravilo samé len horšie bolo to ze keď ochorela tak jej choroba prechádzala nižšie takže mávala zápaly priedusiek
@deniska2222 náš syn vydaval zvuky jak jeleň v ruji. Tiež nam lekarka povedala že kym pekne spinka, papa, prospieva , tak nemusime riešiť. Maly sem tam grcol mlieko ked som ho mala cez plece prehodeneho na odgrgnutie. Reflux sme nezistovali. Teraz je z neho vesele 2 r.tornado 😉
Novorodenci este nemaju dovyvijanu dych sustavu. Aj nas chrochkal, casom sa to upravilo.
@deniska2222 moja dcérka, keď mala zhruba mesiac, bola akoby zachripnuta, zistili jej reflux. Všetko mala zapálené, aj pažerák, aj hlasivky.