Dýchacia podložka nanny - spúšťal sa vám falošný alarm?

deniska2222
5. jan 2019

Ahoj mala niektorá z vás dýchaciu podložku nanny ? Dnes ráno sa spustil alarm ale mala je v poriadku dýchala robilo to aj Vám ?? Spúšťal sa falošný alarm ?? Je to spoľahlivé ?

jaja23
5. jan 2019

@deniska2222 my máme a spustil sa nám zo 5 krát, keď bol malý menší. Teraz to už nerobí. Tiež bol v poriadku, podľa mňa také malé bábätká občas môžu prestať dýchať, ale napr. Keď sa spustí alarm, tak začnú zase. Neviem, ale som kľudnejšia, keď podložku mame.

deniska2222
autor
5. jan 2019

Aj ja som kludnejsia lepšom myslela že či sa to nepokazilo ale som kľudne keď viem že sa to môže stať

evkamotka
5. jan 2019

Nam sa to s nim nikdy nestalo. Mozno na chvilu prestalo babo dychat, ked bol syn mensi, dychal velmi nepravidelne

deniska2222
autor
5. jan 2019

No ona tiež niekedy mám až strach Le lekár povedal že to je. Normálne

martinka13
5. jan 2019

My sme používali pri oboch deťoch. Niekedy, keď dieťa veľmi plytko dýcha, alebo ma dlhšiu pauzu medzi nádychmi, tak sa to pustí. Určite je lepšie zažiť šok, keď sa to pustí (A vždy je to teda riadny kolaps 😀), akoby sa stalo niečo horšie.

deniska2222
autor
5. jan 2019

@martinka13 no to teda bol riadny sok do teraz pri nej sedím či je v poriadku či dýcha

fusy
5. jan 2019

My sme mali nanny od Jablotronu. Par krat zacal pipat, ked sa mala pretocila mimo podlozky.
Potom som lutovala, ze som nekupila hned 2 podlozky pod matrac.

evalin88
5. jan 2019

No pisali v navode ze kym je babo male treba dat podlozku pod plachtu.. aby to nemal tvrdetak sme mu na to navrstvili par uterakov .. viac to zacne pipat ked bude babo v postielke cestovat a bude mimo podlozky

martinka13
5. jan 2019

@deniska2222 my sme mali poplach veľa krát, ale raz som syna ozaj ledva prebrala. Dlho som s ním triasla, potom sa prebral. Dodnes si myslím, že to nebol márny poplach.... Tak radšej nech pípa aj zbytočne

deniska2222
autor
5. jan 2019

No to áno ja som neveľa čo či mám s ňou ísť k lekárovi alebo čo ... dakujem Vám pekne upokojili ste má 🙂